Egy héten belül kiderül, bukik-e Karácsony Gergely

2023. november 23. 06:16

A DK nagyon jó pozícióban van, és jó esélyekkel indul a hatalmi játszmában.

2023. november 23. 06:16

A Magyar Nemzet csütörtökön megjelent cikke szerint hamarosan eldől Karácsony Gergely sorsa, ugyanis a DK napokon belül bejelenti, hogyan végződtek a főpolgármesterrel folytatott tárgyalások, és támogatják-e továbbra is a jelenlegi főpolgármestert, esetleg önálló jelöltet indítanak.

A lap által megkérdezett elemző szerint Gyurcsány nagyon jó pozícióban van, és jó esélyekkel indul a hatalmi játszmában. A lap szerint

amint a döntés megszületik, a DK bejelentést tesz,

ekkor talán az is kiderül, a budapesti kerületekről is tárgyaltak-e az ellenzéki pártok, és milyen eredménnyel. Nemsokára tehát kiderül, számíthat-e Karácsony Gergely a DK-ra, vagy a Jobbik–Konzervatívok és a Mi Hazánk Mozgalom után újabb kihívót kap a főpolgármester.

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

 

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2023. november 23. 22:42
Marad Karácsony az ellenzéknél az tuti.
ThunderDan
2023. november 23. 11:36
Egyetértek remivel, valószínűbb, hogy Gyurcsány most nem mozdítja el a politikai nagyvadat. Teljesen a markában van, lényegében mationettbábuként mozgatja már most is. A DK arra fog fókuszálni, hogy még nagyobb legyen a domianciája a KÖZGYŰLÉSBEN, nyilván ez része lesz annak az árnak, amit KamuGerivel megfizettetnek --- meg jobban gúzsba lesz kötve. Közbeb pedig a DK még tetszeleghet is a "kompromisszumkész" erő szerepében, miközben TÉNYLEGESEN végleg darál be mindenkit a baloldalon.
lájkbajnok
2023. november 23. 10:37
Karácsony zseniális, ahogy egyben tartja a fővárosi koalíciót.
makapaka2
2023. november 23. 10:25
A beteglelkű , gondolkodni nem képes budapestiek egy VÖRÖSRE FESTETT MACSKÁT is megválasztanának, csak ne jobboldali konzervatív legyen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!