Dömötör Vadainak: Akik teljesen legatyásították a Magyar Honvédséget, azok ne kritizáljanak

2023. november 20. 19:06

Dömötör hangsúlyozta, hogy Vadaiék idején tizenegynéhány tartalékos volt, a használható repülőgépek száma pedig meredeken csökkent.

2023. november 20. 19:06

Az Országgyűlés hétfői ülésén Vadai Ágnes DK-s képviselő azt mondta, hogy nem vagyunk biztonságban, és amíg marad az Orbán-rendszer addig nem is lehetünk. Dömötör Csaba országgyűlési képviselője, parlamenti államtitkár válaszában kifejtette, hogy Gyurcsányék kormányzása alatt teljesen lenullázták a honvédséget.

Dömötör azt is elmondta, hogy Vadaiék idején tizenegynéhány tartalékos volt, a használható repülőgépek száma pedig meredeken csökkent.

Tankokat ajándékoztak más országoknak, tették ezt úgy, hogy azokat a tankokat más országok még használták. És ezek után jön azzal, hogy ez a kormány nem veszi figyelembe a honvédelem fejlesztését” 

– fogalmazott az államtitkár. 

„Az elmúlt években indult meg a honvédség elmúlt évtizedekben bemutatott legerősebb fejlesztési programja. Nem kell, hogy önök egyetértsenek ezzel, de legalább azok akik teljesen legatyásították a Magyar Honvédséget, azok ne kritizáljanak” 

– hangsúlyozta válaszában Dömötör Csaba. 

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

 

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik