Börtönviselt férfiba szeretett bele, ezért saját gyógyszereivel és egy jósnő segítségével akarta megmérgezni férjét

2023. november 13. 12:54

Életfogytiglani börtönt is kaphat a nő.

2023. november 13. 12:54
null

Az ügyészség közleménye szerint a jelenleg 42 éves nő férje 2017-ben olyan súlyos motorbalesetet szenvedett, hogy egyik lábát térd alatt amputálták, és a fájdalomcsillapítók mellett is szedett gyógyszereket. A felesége kezdetben ápolta a férjét, majd interneten megismerkedett egy 10 éves szabadságvesztését töltő férfival, akivel érzelmi viszonyba keveredett.

Ezt követően kereste fel a feleség a magát látónak tartva jóskártyavetéssel, energiaküldéssel, „angyal terápia” révén csakra- és auratisztítással foglalkozó jósnőt, akitől a megismert férfival kapcsolatban szerelmi kötést, férjével kapcsolatban azt kérte, hogy segítsen neki ezoterikus módszerekkel, hogy férje elhagyja őt. 

A szolgáltatásokért a feleség 64 alkalommal fizetett 1.500 forint és 300.000 forint közötti összegeket a jósnőnek.

2021-2022. években a feleség sürgetni kezdte a jósnőt és számon kérte, hogy meddig kell még férjét elviselnie. Közeledett ugyanis új párja szabadulásának 2022 nyári időpontja. 2022 tavaszán a feleség elhatározta, hogy a férje gyógyszereinek gyógyhatású készítményeinek megvonásával, kicserélésével, adagolásuk megváltoztatásával megöli a férjét, melyhez a jósnőtől kért rendszeresen tanácsokat.

Mivel a feleség cselekménye előidézte a férje állapotának rosszabbodását, azonban halálát nem, szerelme szabadulása előtti napon a feleség a férjének az elfogyasztott alkoholra nyugtatókat adott, amitől a férfi kábult lett, összefüggéstelenül beszélt. Három nap múlva a férfi olyannyira zavart volt, hogy öngyilkossági szándékáról kezdett beszélni, amit a felesége helyeselt és még több gyógyszert, köztük újabb nyugtatókat adott be neki. A férfit végül delíriózus állapotban egy másik hozzátartozója szállíttatta kórházba.

Mikor néhány hét múlva a nő megtudta, hogy férje hazajöhet a kórházból, a jósnővel megbeszélték, hogy hiba volt a férfi kórházi ellátása, folytatni kell a gyógyszerek adagolásának megváltoztatását. Erre a nyomozó hatóság fellépése miatt már nem került sor.

A férj gyógyszereinek keverése tartósan és hosszú távon egészségkárosodási kockázatot jelentett és nem kizárt, hogy a sértett súlyos egészségromlását vagy halálát eredményezte volna.

A vádlott terhére rótt bűncselekmény életfogytig tartó szabadságvesztéssel is büntethető.

Nyitókép: STR/ AFP. Illusztráció.

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tara Verde
2023. november 13. 21:43
Nem ismert teljesen a sztori, de a hasonló történetek úgy szoktak végződni, hogy ez az idióta a börtönös faszit is folyamatosan pénzelte, akinek a szabadulás után esze ágában sincs összeállni vele, esetleg lelép a jósnővel. A csajnak meg lesz 20 éve gondolkodni, hogy megérte-e..... :-DDDD
pragmatika
2023. november 13. 17:14
@tartarosszblog "Auraátvizsgálást azonnali aurafoltozással és csakratisztítást vállról indítható szakrális pulyka-kakasommal vállalok. " Ja. Meg LÚGosítást citromSAVval. :-)))
julius68-2
2023. november 13. 16:58
"Börtönviselt férfiba szeretett bele" Azt most ő is börtönbe kerül.
ProletarFC
2023. november 13. 14:20
Milyen romantikus kis történet ez is. Auraátvizsgálást azonnali aurafoltozással és csakratisztítást vállról indítható szakrális pulyka-kakasommal vállalok. Helyben éjszakai dimenzió utazás, jövőbelátó sorshuzó hullámos papagájom elmondja önnek a jövőt. Égi asztrállények segítségül hívása lelki problémák feloldása, azonnali rontáslevétel és démonűzés baseballütővel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!