Bitang erős beszédet mondott Kövér László a Fidesz kongresszusán

2023. november 18. 11:16

Mutatjuk a beszéd legütősebb részeit!

2023. november 18. 11:16
Béres Sándor
rovatvezető

Mint arról a Mandiner beszámolt, a Fidesz 30. kongresszusán beszédet mondott Kövér László,  Fidesz Országos Választmányának elnöke, házelnöke is.

A politikus beszédében felidézte, hogy melyek voltak az elmúlt évek legfontosabb történései. Ennek során többek között kiemelte, hogy „kitört az orosz-ukrán háború”, megalakult az 5. Orbán-kormány,

az Egyesült Államok pedig megelégedett azzal, hogy egy „Andropov-imitátort küldött ide nagykövetként”, „igaz most eléggé lefoglalja őket az ukránok vágóhídra terelése, és a világ újból lágerekbe szervezése”

– fogalmazott a házelnök. Aki szerint továbbá „az Európai Parlament megtartotta az n+1., a magyarországi jogállamiságot temető” szertartását.

A politikus szerint

a brüsszeli föderalisták megpróbálják az országból kiszervezni a független igazságszolgáltatást, átadni  a kormányzás ellenőrzését mindenféle ügynökszervezeteknek, és eközben brüsszeli útonállók még a pénzüket is el akarják rabolni.”

Eközben Törökországot továbbra sem sikerült felvenni a tagállamok sorába, „milliószám özönlenek be a menekültnek álcázott hódítók Európa határain”, eközben pedig „az Európai Unió két évvel közelebb került saját maga felszámolásához.”

Kövér László arról is beszélt, hogy az egész világból tébolydát akarnak egyesek csinálni, amelynek virtuális falai egyre nagyobbak. A házelnök felhívta a figyelmet, hogy

ez nem a Soros Alexek és Gyuri bácsik országa, hanem a Nobel-díjasok, az olimpiai bajnokok szülőföldje, a pesti srácok országa.”

Összefoglalónkat az eseményről itt olvashatja!

Ezt is ajánljuk a témában

Orbán Viktor: Magyarország minden erővel megvédi magát és ellenáll

A Fidesz 30. kongresszusán Orbán Viktort újraválasztották a párt elnökének. A kormányfő sorra vette az elmúlt évek eredményeit, valamint rámutatott: a magyar gazdaság jövője a zöld energia. Összefoglalónk a Fidesz 30. kongresszusáról.

Nyitókép: Facebook

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik