Az aszfalt alól szivárgott a gáz Szentendrén

2023. november 21. 20:16

Az OMV-kúttól nem messze történt a rejtélyes esemény.

2023. november 21. 20:16
null

A szentendrei járásbíróság közelében kedden délután 18 óra magasságában vették észre, hogy a 11-es út alól szivárog a gáz. A jelenség azért is volt furcsa, mert a szivárgás közelében, 500 méterre van egy OMV-kút. 

Szentendre polgármestere azonnal riadót fújt a Facebookon – írja az esetről beszámoló Budapest Környéke. A tájékoztatás szerint egy időre a városban leállt a gázszolgáltatás is, amelyet mostanra visszakapcsoltak. Mint kiderült, csőtörés következtében szivárgott a gáz az út alól. 

A helyszínre siető közműszolgáltató emberei szakaszolták a szivárgó részt, amelyet megpróbáltak leválasztani a hálózatról, hogy kijavítsák a hibát. A munkálatok miatt a Budapest felé tartó oldalon kisebb dugó alakult ki. Mint írták, a Szentendrei Rendészeti Igazgatóság a helyszínről tartotta a kapcsolatot a Rendőrség és a TIGÁZ illetékeseivel.

Este hét óra magasságában adta hírül a TIGÁZ, hogy az üzemzavar elhárítása befejeződött, a nyomásszabályzók visszakapcsolásával újra vételezhető a gáz, vagyis működnek a kazánok, konvektorok.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
I feel the earth move under my feet
2023. november 22. 09:48
"Este hét óra magasságában" Ne legyetek már ennyire prolik, fijjug... "Az OMV-kúttól nem messze történt a rejtélyes esemény." Hát ja.. egy bölcsész számára még a kéményből elszálló füst is csupa rejtély.. és egy dugóhúzó is űrtechnika..
I feel the earth move under my feet
2023. november 22. 09:45
"dupree 2023. november 22. 07:59 Idő kérdése és máshol is megtörténik majd, a 11-esen akkora a forgalom, ami egyébként úgy néz ki mint a leaszfaltozott szántás, hogy a folyamatos talajrezgés, rázkódás miatt a vezetékek szét fognak esni ahogy öregszenek." Ne beszélj badarságokat.. Egy tükörhegesztett HDPE gázcső nem nagyon esik szét a rezgéstől. Nagyon jelentős talajsüllyedés kell ahhoz, hogy elnyíródjon, vagy felhasadjon.
dupree
2023. november 22. 07:59
Idő kérdése és máshol is megtörténik majd, a 11-esen akkora a forgalom, ami egyébként úgy néz ki mint a leaszfaltozott szántás, hogy a folyamatos talajrezgés, rázkódás miatt a vezetékek szét fognak esni ahogy öregszenek.
faramuci
2023. november 22. 05:30
Mi meg vásároljuk drága pénzért Azerbajdzsánból..............
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!