Antiszemitizmust kiáltanak Sorosék a nemzeti konzultáció plakátkampánya miatt

2023. november 22. 20:37

Von der Leyen „a szemöldökét sem húzta fel” a plakátok láttán – jelentette ki hétfőn az EB szóvivője.

2023. november 22. 20:37

Reagált  Soros György alapítványa a magyar kormány új nemzeti konzultációt hirdető plakátkampányára, amelyen Alex Soros és Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke szerepel. 

Mint fogalmaztak, a kampányt 

Antiszemitizmussal bemocskolt propagandának” tartják.

Hozzátették, hogy „a sorosozás és brüsszelezés között dönteni képtelen kormányzati kreatívok azt üzenik: »Ne táncoljunk úgy, ahogy ők fütyülnek!«”

Eric Mamer, az Európai Bizottság szóvivője hétfői sajtótájékoztatóján azt mondta, Von der Leyen „a szemöldökét sem húzta fel” a plakátok láttán – idézte a Reuters.

Minden magyar elmondhatja a véleményét

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, pénteken óte kézbesítik a nemzeti konzultációs küldeményeket. 

Ahogy arról Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő is beszámolt, 

a konzultáció során minden magyar ember elmondhatja a véleményét azokról a kérdésekről, amelyek alapvetően befolyásolják Magyarország gazdaságát és biztonságát.

A konzultációra pedig egy köztéri plakátkampány is felhívja a figyelmet.

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Nyitókép: Magyarország Kormányának hivatalos Facebook-oldala

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2023. november 26. 13:19
Soros György a zsidóság ellensége! Lásd Izrael állam elleni mérhetetlen gyűlöletét! Soros György csak a saját vagyonát gyarapítja. Hasznábol osztogat a népek ellenségeinek. Világfalu lelkes híve! Pocsék,gonosz ember.
Reszelő Aladár
2023. november 24. 08:38
Várom az EP kötelező érvényű állásfoglalását, hogy miképpen lehet zsidó származású embereket megjeleníteni bármilyen módon. Ahogy a dolgok most kinéznek, szerintük leginkább csak halottként szabad őket ábrázolni.
bagira002
2023. november 23. 17:23
Brüsszel terroristák melegágya , onnan vezénylik Európában hova csoportosítsák , hol gyilkoljanak ország békés életét tönkre teszik.. Brüsszeli vezetés hasonlít a sztalini módszerre , előttük íróasztalon lista kipipálják melyik nap hol kikövetkezik hogy a segélyekkel fizetett terroristák késeljenek.
bagira002
2023. november 23. 17:15
Antiszemitizmus zsidó gyűlölet izzik az nyugaton látható magyaroknál kiáltók miben látják . Jah náci nyugat által pénzelt terroristákat nem fogadjuk be . Magyaroknál nyoma sincs .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!