Akkor érkezett a drogfutár, mikor épp lekapcsolták a dílereket

2023. november 11. 18:38

Az ott lakó férfi nem is tagadta, hogy neki érkezett a küldemény.

2023. november 11. 18:38

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály miskolci osztálya tavaly év végén indított nyomozást egy szolnoki családdal szemben, miután felmerült, hogy drogkereskedéssel foglalkozhatnak – olvasható a Police.hu-n.

Az alapvetően rokoni szálakra épülő drogbanda ellen november elejére állt össze annyi terhelő adat, hogy elfogásukra nagyszabású akciót szervezett a KR NNI miskolci egysége több szerv bevonásával. A hozzájuk tartozó lakásokban és épületekben kutatásokat hajtottak végre. Ennek során összesen bruttó 4 kilogramm kábítószert foglaltak le. 

Ebből 3 zacskónyi anyagot éppen akkor vitt oda egy csomagküldő cég futára, miközben a rendőri intézkedés zajlott. Az ott lakó férfi nem is tagadta, hogy neki érkezett a küldemény.

A nyomozók a szolnoki család tagjait – az apát, két fiát, valamint bátyját – bűnügyi őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatásukat, amit a bíróság el is rendelt. A további négy elfogott személy közül hármat kábítószer birtoklásával gyanúsítottak meg a nyomozók, míg a család ötödik tagját kereskedéssel elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntettével.

Nyitókép: police.hu

 

 

 

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HunCsz
2023. november 12. 07:52
Talán érdemes lenne elgondolkodni a nemzet biztonsági és bevándozlásügyi hivatalnak (már ha a szivügye), hogy budapesten miért is van a wolf "kiszálitó" szolgálatban egy pakisztináni és afgán keménymag egy pár nigériai disznégererrel megszinezve. Csak megjegyzem, hogy nyugat europában ezek a maffiák tartják kezükben a drog üzletet
zsolti123
2023. november 12. 00:01
A csomagküldőket senki sem ellenőrzi?
letsgobrandon-2
2023. november 11. 20:16
megetetném velük az összes cuccukat
sozlib_abschaum
2023. november 11. 19:04
"Akkor érkezett a drogfutár, mikor épp lekapcsolták a dílereket", ez nekem úgy hangzik, mint amikor valaki az elektromos rollerját mossa.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!