„Aki 50-nél gyorsabban megy, az b*zi” – írták ki a falu határában

2023. november 13. 11:48

A Baranya vármegyei Pogányon küzdenek sajátos módon a gyorshajtás ellen.

2023. november 13. 11:48
null

Nem mindennapi módon igyekszik a Baranya vármegyei Pogány visszaszorítani a gyorshajtást. Az alábbi molinó jelent meg a falu határában: 

A megyei hírportál megkereste az ügyben a polgármestert is, aki azt mondta: 

Közünk nincs a kirakáshoz (...) nyilván egy önkormányzat nem írhatja ki, hogy buzi, még ha így is gondoljuk”

– mondta Juhász Zoltán, a település független polgármestere. A portál szerint mivel Pogányban nincs átmenő forgalom, leginkább a helyiek, a falubeliek közlekednek az utcákon – így gyaníthatóan a kiírás inkább nekik szól.

A polgármester szerint nem tudják, hogy ki volt a molinó elhelyezője, nem is kezdtek el nyomozni, mert „más dolguk is van”. Mindenesetre leszedette a molinót, amikor értesült róla. 

Nyitókép: Facebook

 

 

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Cserna János
2023. november 14. 02:59
Józan polgármester. Nem izgulja túl. A plakát meg elérte a célját, mindenki erről beszélt a faluban. Az ügy sodrában a sebbességre is jobban figyelnek majd.
Temeráf
2023. november 13. 20:56
Hát ez nagyon király!
Wolfram004
2023. november 13. 19:47
Mekkora buziság már ezt így kitenni :D De mondjuk ilyen buzi időben, amikor minden síkos, tényleg szopás gyorsan menni, az ember könnyen belemegy a másikba.
hivataltaszilo
2023. november 13. 18:57
Miért me írhatná ki az önkormányzat azt, hogy buzi? Más kérdés, hogy ebben az összefüggésben nem nagyon van értelme, de attól még érdemes kiírni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!