A kormány tagad és hazudik

2023. november 09. 10:34

A körülöttük kialakult titkolózás célja, hogy a választópolgár minél kevesebbet tudjon.

2023. november 09. 10:34
GELENCSÉR Ferenc
Gelencsér Ferenc
Gelencsér Ferenc
Facebook

„Az akkumulátorgyár egy szörnyeteg, a teremtője pedig a hazugság kultúrája. Egy gazdasági pótcselekvés, azért mert képtelen hazahozni a kormány az EU-s forrásokat, de valamivel pörgetni akarja a gazdaságot.

Az akkumulátorgyárak idegenek ettől az országtól, idegenek a gazdaságunktól, és idegenek a nemzet céljaitól is. A körülöttük kialakult titkolózás célja, hogy a választópolgár minél kevesebbet tudjon. Éppen ezért a kormányoldal semmilyen felelősséget nem vállal az utóbbi évek halálesettel, súlyos megbetegedésekkel, szivárgásokkal és környezetszennyezésekkel kapcsolatos esetei miatt. A kormány tagad és hazudik.

Kirúgják a vízügyi szakembereket, hogy sose derüljön ki a gyárak vízmérgező valósága! Köz nélküli közmeghallgatásokat tartanak, hogy a polgárok ne tájékozódhassanak! Gátolják a népszavazásokat, mert félnek, hogy az emberek a elutasítják a hazugságon alapuló szörnyszülött monstrumokat! 

Nekünk az a feladatunk, hogy az ország minden pontján kimondjuk az igazságot. Nem akarunk akkusivatag lenni, a magyaroknak pedig joga van eldönteni, hogy akarnak-e akkumulátorgyárakat a városukba vagy sem!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Soós Lajos 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsolt196969
2023. november 10. 05:28
Szép gyerek. És buta is. Akkor inkább a Fidesz.
llnnhegyi
2023. november 09. 16:07 Szerkesztve
Donáth Anna:k Ne hazudj DK, Gyurcsány Dobrev!!!! Próbálja átfordítani a kormányra. Elvannak a Momentum larorjai,latrinái!
bölcsuhú
2023. november 09. 14:51
Egy ilyen kinézésre is rendkiül buta, korlátolt valaki (hát még ha megszólal!)i, hogy lehet egy nagyratörő párt társelnőke?
llnnhegyi
2023. november 09. 13:30
Nemzetellenes javaslat. A Momentum idegen érdekeket szolgál. O nem államférfi hanem kurafi! Takarodjon!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!