A Facebook véglegesen törölte a PestiSrácok.hu oldalát

2023. november 26. 07:46

„Gondolom elkezdődött a kampány, a verseny pedig fair” – írta bejegyzésében Dezse Balázs, a lap munkatársa.

2023. november 26. 07:46
null

„A Facebook érdemi indoklás nélkül törölte véglegesen (!) a PestiSrácok.hu hivatalos oldalát. Gondolom elkezdődött a kampány, a verseny pedig »fair«” – olvasható Dezse Balázs, a lap munkatársának bejegyzésében. Mint ismert, teljes tiltás olyan esetekben szokott történni, ha egy oldal súlyosan megsérti a Facebook közösségi alapelveit, arról azonban egyelőre nincs semmilyen információ, hogy az említett lapnál ez konkrétan miért történt meg.

„A lap nem csak azért szívem csücske, mert publicistájuk lehetek, simán eredeti és friss. Tudjátok, mit mondanék. Sokat ez most nem jelent, de minden kolléga mellett maximálisan kiállok!” – kommentálta a hírt Trombitás Kristóf.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ProletarFC
2023. november 27. 13:20
Orbán oldalát is el kéne már takarítani onnan. Időszerű lenne.
tizennyolcfok
2023. november 26. 18:54
ez jár - nagyon helyesen - annak, akik szakmányban hazudnak, sőt, egész működésük modellje a hazugságokon és félretájékoztatáson alapul. erről egyébként bírósági ítéletük is van több tucat, még tagadni sem tagadják. nem mindenhol hagyják ezt. mindenesetre sivalkodjatok! minden pillanata öröm! :)))
Latrina
2023. november 26. 14:44
Próbáltak csinálni oldalt populista, ókeresztény, konteós tartalommal de még nektek sem kellett.
Pelso j.
2023. november 26. 13:59
KovG_1 Ez nem szólásszabadság kérdése, csak azzal magyarázzátok félre. Ismét: magáncég, saját kódex. Amennyiben ez a ps számára nem felel meg: - nem használja -perel Ja, az olcsó hőbörgés könnyebb.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!