A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

A baloldalnak a siker fáj

2023. november 21. 14:07

A siker amely összekovácsol, felemel, büszkévé tesz, közösséget teremt.

2023. november 21. 14:07
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Hát nagyjából ez a különbség a vérségi alapon szerveződő törzsi társadalmak es rítusközösségek valamint a modern nemzetállamok között. Ez utóbbi esetben elég, ha egy nemzet ethoszát, etikáját magadévá teszed és már integrálodtál is vagyis a részévé válsz. 

Persze itt sem Rossival és az ő állampolgárságával van a baj; a baloldalnak a siker fáj; a siker amely összekovácsol, felemel, büszkévé tesz, közösséget teremt. egy olyan közösséget, amely aztán az élettel szükségszerűen együtt járó kudarcokat is képes elviselni. 
Egység a szétszórás helyett. Ez fáj nekik.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képernyőfotó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2023. november 21. 17:12
Csádban hány hősi halott kell A sikerhez? Nagyon rossz döntés!
Pelso j.
2023. november 21. 16:35
Modern nemzetállamokról beszélsz, te? Amikor toljátok a sötétségbe az országot, ahol még udvari bolond sem lehetne a teféle? Egyébként, Rossi mennyiért is vált a nemzet részévé? (pontosabban, a bagázsotok részévé)
llnnhegyi
2023. november 21. 15:18
Csád( Afrika) ellen háború indítani elmebetegség . Szalay Bobri Kristóf honvédelmi miniszter 200 katonát küld! Állítsátok meg a magyar határon!! A magyar határt védjék!! Haláleset esetén a választásokat is elbukja a Fidesz!! Szereljen le Szalay Bobri Kristóf honvédelmi miniszter! Menjenek a rokonaival turistaként. Katonákat NE!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról