Városainkat, utcáinkat elöntötte egy tőlünk idegen lét-, viselkedésforma

2023. október 11. 14:27

A bevándorló szavazatoktól foglyul ejtett politikai elit bénultan nézi és semmit sem tesz.

2023. október 11. 14:27
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Annyiban egészíteném ki a nagykövet úr szavait,  hogy nem csak Izrael, hanem egész Európa, az európai kultúra, mint teremtő és megtartó erő továbbélése a tét. 

Ezt is ajánljuk a témában

Miért mondom ezt?!

 – Mert a városainkat, utcáinkat, tereinket, most éppen az izraeli események okán, elöntötte és megszállva tartja egy tőlünk idegen lét-, viselkedésforma, egy olyan etikai hozzáállás a világhoz, amely számomra elfogadhatatlan.

– Mert a fényességes nyugat kulturális és média elitje mindezt nem csak elfogadja, de egyenesen bátorítja és ünnepli.  

– Mert a bevándorló szavazatoktól foglyul ejtett politikai elit bénultan nézi és semmit sem tesz, mert már nem tud mit tenni: behozta őket, szavazati jogot adott nekik, naivan hitt benne, hogy a nem létező értékeihez tudja domesztikálni őket és most dermedten bámul és nem érti, hogy mi van. 

Mi van?! 

Az van, hogy a kaviármarxisták, »a történelem bizalmasai« tévedtek, egyre többen lesznek és egyre hangosabbak, akiknek a keresztény kultúrát váltó konzumidiótizmus, világfalu és burjánzó egyéni jogok semmit sem jelentenek és szép lassan megfordítják a történelem irányát, irányjelzőnek pedig ott vannak nekik a saját jóról és rosszról vallott nézeteik, hagyományaik, szokásaik és a mindezt összefogó vallásuk; nekünk meg, ha nem vigyázunk nem marad semmink a Black Friday -on, a metoo-n és Conchita Wurston kívül semmink – ezekért meg már minek. Nem tudom visszafordítható e Párizsban, Berlinben, Londonban vagy éppen Bécsben a folyamat, de azt tudom, hogy hála a 2015 óta tartó ellenállásnak, Budapesten még el sem kezdődött. Tulajdonképpen legmélyebb értelemben minden választáson ez a tét! 2024-ben jobban mint bármikor.”

Nyitókép: Jacek Boczarski / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zolt
2023. október 12. 13:18
Ez van ,ha a kisebbség úgy kap jogot,hogy annyi előirás sincs,hogy adott társadalom szokásainak,kúltúrájának ,jogainak tiszteletbe tartásáig.Mindjárt nem akarná eldönteni a kisebbség,hogy a természet minek teremtette józsit,vagy jolánt.Mindjárt nem lenne pride,vagy maszkos nő,stb.De tudjuk mihez ért a baloldal,káosz teremtése,ahova nyúlnak ott ne keressük az értelmes elvárható összefüggést,hisz a káoszban tudnak kapirgálni,harácsolni. Szerintem
Káj-Ármin
2023. október 11. 21:33
"Városainkat, utcáinkat elöntötte egy tőlünk idegen lét-, viselkedésforma" - Már azt hittem ez is Budapestről szól, meg a többi városunkról...
Akitlosz
2023. október 11. 20:04
A helyes megoldás az, hogy csakis az államfő adhat állampolgárságot, ahogyan kegyelmet is, az arra érdemeseknek. Azaz az állampolgárság senki idegennek nem jár.
Akitlosz
2023. október 11. 20:04
Nem kell, sőt nem is szabad külföldieknek állampolgárságot szórni és akkor könnyedén megelőzhető a probléma. Az állampolgárság csak különleges érdemekért adható kizárólag az államfő által jobb helyeken. Például olyasvalakik érdemelik meg az állampolgárságot, akik fegyverrel katonaként harcoltak az országért. De illegális bevándorlók millióinak automatikusan az biztos recept az ország pusztulására. Sok egyéb mellett a Római Birodalom pusztulásának egyik oka az volt, hogy állampolgárságot adott a birodalomban élő minden szabad embernek, 30 millió embernek. Ez előtt 25 évig !!! kellett szolgálni a római hadseregben, a rómaiakénál kevesebb zsoldért ahhoz, hogy valaki római állampolgárságot kapjon. El lehet képzelni az intézkedés hatását. Saját maga alatt vágja a fát minden ország, amelyik idegen bevándoroltatottak millióinak állampolgárságot szór.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!