Ujhelyi István követi és értékeli a munkámat

2023. október 04. 17:38

Egy ilyen Magyarország vezet valahova.

2023. október 04. 17:38
Ujhelyi István
Skrabski Fruzsina
Skrabski Fruzsina
Facebook

„Van egy aláíró kampányunk, hogy az EU adja ide legalább a tanárok fizetésemelésére szánt pénzt, mert nagyon fontos számunkra a gyerekeink jövője, ezt már sok civil mozgalom és ember aláírta és elküldtem az EP képviselőknek is. Pozitív meglepetésként ért, hogy Ujhelyi István dr. képviselő válaszolt mondván, hogy követi és értékeli a munkámat, e tekintetben mást gondolunk, de szívesen megvitatja velem egy nyilvános műsorban a Facebook-oldalán. Igent mondtam a felajánlásra, úgyhogy lelkesen készülök a beszélgetésre (ha bármi jó cikket, érvet tudtok ajánlani, azt megköszönöm). Azért írok erről külön, mert szerintem egy ilyen Magyarország vezet valahova, ahol le tudunk ülni egymással és nyilvánosan meg tudjuk vitatni a gondolatainkat.”

Nyitókép: MTI / Koszticsák Szilárd

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nemkellnév
2023. október 06. 15:13
Belebonyolódna a nagypolitika világába? A jólelkűek kipotyognak a tűzvonalból hamar. Ha Ön közéjük valónak tartja magát úgy gondolja meg mit vállal magára. Végtelenül tiszta lelkűnek kell hozzá lennie. Hajrá!
szarvas-2
2023. október 05. 12:33
Ujhülyével szóbaállni-hiba. Akkor is hazudik,amikor kérdez.
Advocate
2023. október 05. 10:46
Az Újhülye, aki Brüsszelből havonta egy vagyonért okádja a szart Magyarországra, még a feketeöves hazaárulók között is 10 Danos mesternek számít! Úgyhogy vele csak óvatosan!
Claudius1
2023. október 05. 08:07
MIért is az EU-nak kell fizetni a pedagógusok béremelését faszfej fideszjobbágyok? Akkor a tetves maffia kormányét is fizessék.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!