Tizennyolc migránst zsúfoltak egy furgonba – a NAV talált rájuk

2023. október 12. 17:52

A sofőr és két társa elszaladt a helyszínről.

2023. október 12. 17:52

Tizennyolc illegális migráns utazott a furgonban, amelyet a NAV munkatársai megállítottak az M5-ös autópályán – derül ki a Nemzeti Adó - és Vámhivatal által közzétett Facebook-bejegyzésből.

Az ellenőrök egy szemmel láthatóan túlterhelt furgont próbáltak meg lekísérni az autópálya örkényi pihenőjénél, hogy átvizsgálják, amikor váratlanul három személy kiugrott a vezetőfülkéből, és elszaladtak.

A rakteret felnyitva a NAV munkatársai 18, magát szír állampolgárnak valló személyt találtak. 

A menekülteket átadták az illetékes rendőr-főkapitányság munkatársainak.

„Az utasok a rendőri intézkedéskor sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták hitelt érdemlően igazolni, ezért velük szemben a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően jártak el” – írják.

Nyitókép: Nemzeti Adó- és Vámhivatal Facebook-oldala

 

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Falióra tábornok
2023. október 13. 10:44
pedig a kövér cigány milyen szorgalmasan haknizott azzal, hogy a kerítés majd jól megállítja őket. :DDDDDDDDD
csapláros
2023. október 13. 10:23
lenyegtelen 2023. október 12. 18:42 ..."Nem kell visszadobni a migriket a kerítés mögé... "... legalábbis nem AZONNAL. Előbb DOLGOZZA LE a kerítés rongálás és fenntartás költségeit egy vagy több ZÁRT, katonai igazgatású MUNKATÁBORBAN, gyorsított eljárással, és tudatosítva velük, hogy mit miért, rendszeres AGYMOSÁSSAL. Utána mehet Isten (Allah) hírével. 500 évig harcoltak az őseink ezen tevek ellen, államunknak sem kéne falra csapható takonynak lennie! Ha valakinek, ballibbant liberálnácinak, ez nem tetszik, ő is beállhat közéjük hasznot termelni a pofázás és a tüncizések helyett. Így legalább értelme lesz annak, hogy nálunk JOGÁLLAM van, akár népszavazással is megtámogatva.
bola-00
2023. október 12. 19:50
Gazába velük!
need-info
2023. október 12. 19:45
VAN NAV?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!