Szokatlan résztvevővel, rendkívüli időpontban tesz nagy bejelentést a kormány

2023. október 25. 11:43

A nagyobb településeken január 1-jétől elérhető CSOK Plusz lehet a legfontosabb témája a mai Kormányinfónak, amelyen most először vesz részt Csák János kultúráért és innovációért felelős miniszter, akinek tárcájához a családügyek is tartoznak.

2023. október 25. 11:43
GULYÁS Gergely; SZENTKIRÁLYI Alexandra

Szerdán 18:30-kor Kormányinfót tartanak Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszterrel és Csák János kultúráért és innovációért felelős miniszterrel – jelentette be közösségi oldalán Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő.

Önmagában már az időpont is szokatlan, hiszen a Kormányinfót rendszerint csütörtökön délelőtt rendezik meg, ám ennek lehet programbeli oka, például a holnapi uniós csúcs. Az viszont nagy meglepetés, hogy az eseményen jelen lesz Csák János, hiszen ő még sohasem vett részt rajta.

A Portfolio várakozásai szerint

jó eséllyel a nagyobb településeken 2024. január 1-jétől elérhető CSOK Plusz lesz a sajtótájékoztató témája, hiszen Csák János tárcájához tartoznak a családügyek.

Nyitókép: MTI/Soós Lajos

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zolotarjov
2023. október 25. 13:36
Na ugye..
kislaci-2
2023. október 25. 12:14
xandra egy cumira befigyelhetne előtte
Lombi
2023. október 25. 12:10
Csák, ott lesz. Aki Nemcsák, nem lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!