Szoboszlai Dominik ex-barátnője ezzel a videóval tért vissza a szakítás után a TikTok-ra (VIDEÓ)

2023. október 04. 07:50

Gécsek Fanni kifejező felvételt villantott.

2023. október 04. 07:50

Ahogy megírtuk, a magyar klasszis, Szoboszlai Dominik magánéletében nemrég történt egy váratlan fordulat: két hete Szoboszlai és Gécsek Fanni közösségi oldalairól eltűntek a közös fényképek, három év után véget ért a kapcsolatuk.

Most Gécsek Fanni új videót posztolt a TikTok-ra, ami 

jelzés értékű lehet, 

hiszen ez az első megnyilvánulása itt a szakítás óta.

Íme:

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: TikTok

 

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pollip
2023. október 04. 18:13
Ez gáz.
Ninini
2023. október 04. 16:56
Barbie. Pont annyira műanyag is. Az orra már-már Michael Jacksonéra hajaz. Hát... inkább meghökkentő, mint szép.
Zokni
2023. október 04. 15:00
Azt hittem, h nem akart focista-barátnő lenni. De úgy látszik, akar. Nagyon is. Akkor meg Szoboszlai nem akar focista lenni. Ki érti ezt?
ekeke1
2023. október 04. 14:45
"Most Gécsek Fanni új videót posztolt a TikTok-ra, ami jelzés értékű lehet, " Nos, néhai vágó úrnál néhány százezres kérdés lett volna hogy miről szól az a jelzés ?! De így marad a homályban, egy élőlény pár másodperces felvételének az "értelme". Azért mivel látom, hogy Szoboszlai Dominikről , Mohamed Salah trollkodása nyomán már megjelentek az obligát, állítólagos homoszexualitására utaló gonoszkodások, jelzem hogy az a felvétel az élsportolók számára kötelező, regenerációs célokat szolgáló jeges fürdőzéskor készült...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!