Szegény Kepes András! A diktatúrában megint új könyve jelenik meg!

2023. október 12. 10:52

Nem tehet róla, hogy ennyire képzett, okos, erkölcsileg mindenek felett álló!

2023. október 12. 10:52
null
Velkovics Vilmos
Velkovics Vilmos
Facebook

„Szegény Kepes András! A diktatúrában megintúj könyve jelenik meg! Ezt promózza – a maga eszközeivel.

Nem tehet róla, hogy ennyire képzett, okos, erkölcsileg mindenek felett álló! Feljogosítva érzi magát, hogy mindent magasról leszóljon. 
Csak rögzítsük: Kepes András apja »spanyolos veterán« és a bolsevik-kommunista mozgalom sok országban megfordult kádere volt. - bár ma ezt már kevesen tudják. 1956-ban idején fegyverrel védte a munkás-paraszt hatalmat...

Több magas kitüntetés tulajdonosa volt. Egy 2012-es interjúban így mesélt: »A szüleim külföldön dolgoztak, így én a nyolc osztályt három földrészen, három nyelven, kilenc iskolában végeztem.« 

Vagyis finoman szólva neki nem jelenthetett hátrányt a családi háttér: »már a 70-es években, amikor a Magyar Rádióban dolgoztam, sokat utaztam Dél-Amerikában. Riportokat készítettem Argentínában, Peruban, Brazíliában, Mexikóban, Kubában.«
Nyelvtudás, utazási lehetőség, szereplés – sokan irigyelhették, főleg akik még a hetvenes években is börtönben voltak '56 miatt...”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI Fotó: Czimbal Gyula

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Felvidéki MAGYAR
2023. október 13. 12:47
Megint egy magyargyűlölő zsidó. "El lehet innen menni kérem, csak tessék, lehet menni!"
Felvidéki MAGYAR
2023. október 13. 12:44
Egy magyargyűlölő zsidó, semmi több! "El lehet innen menni kérem..."!
Latrina
2023. október 13. 11:32
Velkovics tökéletes prototípusa annak a modoros, nyegle, középszerű média-zsoldosnak akinek azért annyi műveltsége van, hogy pontosan tudja hol helyezkedik el ő pl. egy Kepeshez képest, hátszél ide vagy oda. Tartalmi kritikát sosem ír, nem vitatkozik, csak csúsztat és előveszi hogy mit csinált az apuka.
kuzmics
2023. október 12. 15:53
Szóval így! Miért nem csodálkozom!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!