Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Sebességbe kapcsolt a nemzetközi lejárató kampány Lengyelország és Magyarország ellen

2023. október 13. 10:00

Mindent bevetnek annak érdekében, hogy lejárassák, és megdöntsék a konzervatív lengyel kormányt.

2023. október 13. 10:00
null
Zsigmond Barna Pál
Zsigmond Barna Pál
Facebook

„A jövő évi európai parlamenti választásra ráfordulva sebességbe kapcsolt a nemzetközi lejárató kampány Lengyelország és Magyarország ellen.

Az európai baloldali, zöld és liberális pártok, különböző Soros-szervezetekkel együtt Brüsszelben tartottak nagygyűlést a »demokráciapártiság« jegyében. Zavarosan próbálták összemosni a tragikus izraeli eseményeket, a hétvégi lengyel választást és a magyar kormányt.

Olyan hazugságok is elhangoztak, hogy Magyarországon füstgránátokat dobnak a gyermekekre, a civileket pedig arcon vágják. Egy szó sem esett arról, hogy Magyarországon Gyurcsány Ferenc volt az, aki békés tüntetőkre lövetett, és Fekete-Győr András, aki füstgránátot dobált a rendőrökre.

A felszólalók féltették a demokráciát és a jogállamiságot is. Mindeközben a dollárbaloldal az Európai Bizottság képviselőinek online részvételével tartott egy hasonló fórumot Budapesten. A legtöbb hadosztályt azonban most Varsóba vezényelték, hiszen Lengyelország a hétvégén sorsdöntő választás előtt áll.

Mindent bevetnek annak érdekében, hogy lejárassák, és megdöntsék a konzervatív lengyel kormányt. A lengyelek fontos üzenetet küldhetnek Brüsszelnek: nem engednek sem a brüsszeli bürokratáknak, sem a nemzetközi Soros-szervezeteknek és helytartóiknak, és megvédik nemzeti szuverenitásukat.

Sok sikert kívánunk nekik!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: BEATA ZAWRZEL / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. október 13. 20:46
A Kacsinszki sem demokrata,de legalább nem lop.
Gonella
2023. október 13. 19:18
lesz itt még választási csalással vádolás, a képviselők egyéni lejáratása, fű, fa virág. a libsi bolsi módszer mindenhol ua. lejáratni, rágalmazni, mocskolni, álhíreket nyomni - de hisz mindenki ösmeri a módszereket!
ekeke1
2023. október 13. 12:56
" Mindeközben a dollárbaloldal az Európai Bizottság képviselőinek online részvételével tartott egy hasonló fórumot Budapesten. A legtöbb hadosztályt azonban most Varsóba vezényelték, hiszen Lengyelország a hétvégén sorsdöntő választás előtt áll." Igen. És közben mit csinált az un. jobboldal? Semmit, a zsidóknak prezentált hűségeskükön kívül. És akkor ki a hülye? Az európai baloldali, zöld és liberális pártok, akik különböző Soros-szervezetekkel együtt Brüsszelben tartottak nagygyűlést , készülve a választásokra ? vagy azok akik ezt bambán nézik?
chief Bromden
2023. október 13. 12:43
Ki kellene vonni a forgalomból a kollaboránsokat. Megszüntetni a gyűlölködő, csúsztató, uszító portálokat, sajtót.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!