Robert C. Castel is üzen majd a Duna-parti cipőkhöz szervezett szolidaritástüntetésen

2023. október 10. 12:39

A szervezők úgy vélik: egyetlen jó érzésű ember sem maradhat csendben az ilyen aljas és bestiális tömeggyilkosságok láttán.

2023. október 10. 12:39
null

A holokauszt óta nem érte Izraelt és a zsidó népet ilyen gonosz támadás – írják az esti Izrael melletti szolidaritástüntetés szervezői. A Hetek, Kulifai Máté lapszerkesztő és a Hit Rádió közös eseményére ma este 18.30-kor kerül sor a Duna-parti cipőknél.

A Hamasz kegyetlen terroristái a náci különítményekre emlékeztető módon mészárolták válogatás nélkül a bekerített fiatalokat, nőket és gyerekeket” – fogalmaznak a szevezők.

Úgy vélik: 

egyetlen jó érzésű ember sem maradhat csendben az ilyen aljas és bestiális tömeggyilkosságok láttán. 

Elítéljük a palesztin terrort és kiállunk Izrael mellett! Csatlakozzon Ön is a megemlékezéssel egybekötött szolidaritási tüntetéshez a Duna-parti cipőknél!” – invitálják az embereket.

Az esti tüntetésen az éppen Izraelben harcoló Robert C. Castel is üzen majd az egybegyűlteknek.

Robert C. Castel a legutóbb lapunkon keresztül üzent Izraelből: „Magyarországnak tanulnia kell Izrael megpróbáltatásaiból!” – szólított fel.

Szerinte ugyanis a nagy gondolatok és a nagy szavak nem érnek semmit. „Katona kell, minél több, fegyver és jó vitézi rezolúció” – szögezte le.

Az esti Izrael melletti tüntetés főszónoka Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezető lelkésze lesz.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Kulifai Máté Facebook-oldala

 

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kovács Ubul
2023. október 10. 18:07
A Betyársereg is készül. Kipát vigyetek!
5m007h 0p3ra70r
2023. október 10. 16:16
Az Ukrajna c. sorozatnak nem lesz 3. évada. Elkaszálták a producerek.
Hekimeki
2023. október 10. 15:51
Most meddig a büdös kurva anyátokig, fogjátok nyomni ezt a szar tetves zsidó ganét❓❗❗❗ Már lassan semmi sincs ezen a kurva oldalon csak zselé meg a kibaszott zsidók. Hírértéket , hírértéket emberek nem mindig a kurva háborút ❗❗❗
makapaka2
2023. október 10. 15:31
Ugyanabban az időben pedig Brüsszelben tüntetnek a balliberósok Izrael, Magyarország és Lengyelország ellen???Gondolom, hogy Verhofstadt, és a magyar Nyomentumos, Donáth, és a botmixerező Cseh is részt fog venni rajta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!