Ritkán ilyen nyilvánvaló a kormányzati gonoszság

2023. október 11. 14:48

Az Európai Bizottsághoz fordultam.

2023. október 11. 14:48
null
Donáth Anna
Donáth Anna
Facebook

„Ritkán ilyen nyilvánvaló a kormányzati gonoszság: Iványi Gábor egyháza már nem tudja fizetni az alkalmazottait a NAV-elvonások miatt, így hamarosan akár teljesen tönkre is mehetnek. Az Európai Bizottsághoz fordultam, hogy sürgősen segítsenek megmenteni a Magyar Evangéliumi Testvérközösséget. Azt a Magyar Evangéliumi Testvérközösséget akarják ezzel tönkretenni, amelyik pont a társadalom legkiszolgáltatottabb rétegeinek segít: hátrányos helyzetű fiataloknak, hajléktalanoknak, nehéz helyzetben lévő időseknek. 

Teszik ezt az ország legelmaradottabb térségeiben, élelmiszercsomagokkal, ruhaadományokkal, mindennel, amire épp szükség van. Akár humanitárius katasztrófához is vezethet a segítő hálózatuk felszámolása.Nem túlzás azt mondani: Iványiék konkrétan közszolgáltatást látnak el, az állam feladatait végzik az állam helyett. A tevékenységük pedig ma mindennél fontosabb, amikor éppen szociális válság sújtja az országot, az állam pedig a szociális terület és az egészségügy után az oktatás területéről is gyakorlatilag kivonult.  

Iványi Gábor ma reggel levélben fordult az Európai Bizottság alelnökéhez, Vera Jourovához, hogy ismertesse a helyzetet. Őt támogatva én is a Bizottsághoz fordultam, hogy tegyenek meg minden tőlük telhetőt a Testvérközösség érdekében. A magyar állam ugyanis alkotmánybírósági és európai emberi jogi döntés ellenére sem hajtja végre a kötelezettségét, és nem ismeri el egyházként a minden feltételt teljesítő MET-et. Álljunk ki Iványi Gáborék mellett, és ne hagyjuk, hogy a kormányzati gonoszság győzzön.”

Nyitókép: Donáth Anna Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 146 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fundamentalista
2023. október 14. 09:12
Feinsilber-Iványi Róbert elvtársbácsi
Grogu
2023. október 14. 03:31
Teljesen érthető, nincs pénz, mert jövőre 5 milliárd forinttal segíti a Fradit az MVM. Az mégiscsak fontosabb, mint holmi hajléktalanok meg iskolák, meg rászorulók...szép is lenne, ha ilyenekre költenénk a közpénzt a fradika helyett.
ügyvéd
2023. október 12. 15:24
"Kormányzati gonoszság" áldozata lettem én is, amikor tegnap elutaltam a havi közterheket. Annácska nem-e lehetne-e :-) elintézni Brüsszelben hogy én se fizessek? Az ész megáll, és visszanéz ezen a hüpin....
BillyTheKid
2023. október 12. 14:02
Kurvára el van tájolva ez a picsa.A dolog a következőképpen áll: Ha valami nem tetszik, nem úgy történik, ahogy szerinted kellene, akkor a... nem, bazmeg, nem külföldre szaladsz, te júdás-pina, hanem felhívod rá a magyarok figyelmét. És ha meg akarják Iványit menteni, akkor megmentik. Ha nem, akkor nem, és itt a dolog véget ér. Érted? Tudom, nem, te külföldről pénzelt ócska szar.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!