Orbán Viktor Grúziába látogat a jövő héten

2023. október 06. 18:25

A magyar miniszterelnök a legjelentősebb támogatója Grúzia európai integrációjának.

2023. október 06. 18:25

Jövő héten Grúziába utazik Orbán Viktor – írta meg a JAM News. A lap beszámolt róla, hogy a magyar miniszterelnök az uniós vezetők granadai találkozója előtt azt mondta, hogy

ő a legjelentősebb támogatója Grúzia európai integrációjának.

Arra az újságírói kérdésre, hogy Grúziától miért tagadták meg tavaly a tagjelölti státuszt, Orbán azt nyilatkozta, hogy azért, mert az EU vezetői „önzők”. „Nem akarják beengedni önöket, és nem akarják megadni a szükséges pénzügyi forrásokat, ami teljesen igazságtalan az önök országával szemben, ezért meg kell osztanunk, amink van,

mert szükségünk van önökre, hiszen jó stratégiai helyzetben vannak”

– fogalmazott Orbán Viktor.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Orbán: Brüsszel elárulta Európát!

Elhúzódó háború, pénzügyi csőd és migrációs válság. Ezt hozták össze a brüsszeli bürokraták az elmúlt évben – hangsúlyozza a kormányfő.

***

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hohokam
2023. október 06. 20:52
Gaumar jos, jos jos
Pelso j.
2023. október 06. 20:42
Grúzia európai integrációja, - ezt a kamu színházat.... Mintha neki szerepe, befolyása lenne bármiben.
Akitlosz
2023. október 06. 19:43
Magyarország már így sem kap "uniós forrást", de felvetet még pár nála is nyomorultabb országot, akkor szélsebesen fog közelíteni a lecsúszó EU átlaghoz, így az EU a még csóróbbakat fogja támogatni, Magyarországot nem.
Akitlosz
2023. október 06. 19:41
"A magyar miniszterelnök a legjelentősebb támogatója Grúzia európai integrációjának." Mert unionista és rosszat akar a többi országnak is. Grúziának az EU-ban éppen olyan rossz lesz, mint a többi országnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!