Orbán Balázs üzent a momentumosoknak: „Szégyelljétek magatokat!”

2023. október 24. 17:39

„Brüsszelben kampányoltak Magyarország ellen október 23-án, amikor az 1956-os forradalom bátor hőseire emlékezünk”.

2023. október 24. 17:39

Lapunk korábban megírta, hogy többek közt olyanokat nyilatkoztak Brüsszelben a momentumos képviselők, hogy az Európai Bizottságnak továbbra sem kellene elutalnia a Magyarországnak járó eurómilliárdokat, Orbán Viktor külpolitikája pedig aláássa Ukrajna érdekeit.

Ezt is ajánljuk a témában

Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója az X-en reagált a baloldali agitátorok nyilatkozataira: „A tettek hangosabban beszélnek, mint a szavak: Petri Sarvamaa, Daniel Freund, Cseh Katka baloldali képviselők Brüsszelben kampányoltak Magyarország ellen október 23-án, amikor az 1956-os forradalom bátor hőseire emlékezünk, akik egy szuverén országért harcoltak” – fogalmazott a politikai igazgató.

„Szégyelljétek magatokat!”

– tette hozzá.

Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2023. november 08. 18:34
Orbánék az élet minden szegmensében tönkreteszik Magyarországot. Nincs egy terület sem, amit akár véletlenségből kihagynának. Oktatás, egészségügy, környezet, forint, reálbér, nyugdij, szélerőművek, vizhálózat, a népesség alakulása, az államadósság, a migráció, a szövetségesi kapcsolatok, a jogrendszer, a szabadságjogok... napestig lehetne sorolni a kudarcos törvénytelenkezésüket.
Tommaso
2023. november 08. 18:29
Orbánéknak üzentem, hogy szégyelljék magukat. De formaegy-2-nek sajnos igaza van. Hogyan várhatna el ilyesmit bárki is ezektől a férgektől, hiszen még a szót sem ismerik! Húgyban -szarban dagonyázó drogos, részeges, tanulatlan, bunkó csürhe.
Tommaso
2023. november 08. 18:27
Orbánnak üzenem, SZÉGYELLJE le MAGÁT!
Lajoss
2023. október 25. 19:25
A csuti parasztnál nincs nagyobb hazaáruló.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!