Nem telik el úgy nap, hogy ne panaszkodnának a Karácsony-karók miatt

2023. október 04. 06:23

Hozzászoktunk már Karácsonyék balfékségéhez, de azért mégiscsak kinyílik a bicska az ember zsebében, amikor emiatt emberéletek kerülnek veszélybe.

2023. október 04. 06:23
Kubatov Gábor
Kubatov Gábor
Facebook

„Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője szerint nem telik el úgy nap, hogy kollégái ne panaszkodnának a Karácsony-karók miatt… Hozzászoktunk már Karácsonyék balfékségéhez, de azért mégiscsak kinyílik a bicska az ember zsebében, amikor emiatt emberéletek kerülnek veszélybe.”

Fotó: Győrfi Pál Facebook oldala

 

***

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. október 17. 18:53
Gabi,hiába erőlködtök,a főváros soha nem lesz a rothadt,tolvaj pártodé.
Palatin
2023. október 05. 11:56
A budapestiek képesek voltak megválasztani Gyurcsány tutyi-mutyi rongybabáját... Nem tudhatom Karácsony, hogy neked e város mit jelent, Nékem szűkebb hazám e gyöngyszem, örök, ékes és szent. A sors cikcakkos útjain barangolván, ha újra megcsodálom, Praclid nyoma szívem csücskén oly rút, hogy falra mászom. Hát mit tettél bölcsömet ringató kis hazámmal te ripacs? A városunk fennségét akarókkal miért vagy oly makacs? Miért vagy mostoha Lánchidunkkal, hogy az már tragacs? Egy bohóc vagy Gergő, bár sapkádról hiányzik a pamacs. Árpádunk helyett te Gyurcsányt, e simlis kóklert kedveled, Benne kenyéradódat, pártolódat, utad egyengetőjét leled. Hazád, városod nincs neked, szemed a dícsfénybe réved, Eközben a bús a fenébe kiván téged elárvult pesti néped. Mert bölcs és hazádat szerető nem lévén, te lankadt manó, Egy személyben is murisabb vagy mint a jó Hacsek és Sajó. Mamlaszságban, balgaságban sehol nincs hozzád fogható, Se, ki bolsevista árulásra oly szószegön és rögvest kapható.
connorj
2023. október 04. 17:42
https://www.origo.hu/teve/20231004-toth-andi-letolta-a-nadragjat-mindenkinek-megmutatta-a-bugyijat-kepek-tv.html?utm_source=mandiner.hu&utm_medium=referral&utm_campaign=ott_k_02
tizennyolcfok
2023. október 04. 13:00
kubatov hazudik, mint a vízfolyás. nem képes másra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!