Nem sokszor sírok egy olyan ember halálán, akivel sose találkoztam

2023. október 29. 09:24

Most igen.

2023. október 29. 09:24
null
Szabó Tímea
Szabó Tímea
Facebook

„Nem sokszor sírok egy olyan ember halálán, akivel sose találkoztam. Most igen. Ő családtag volt. Nyugodj békében, Chandler Bing.”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Gabriel BOUYS / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szeekely
2023. október 30. 12:21
Kis vackor, lebuktal! Meg a konnyeid is hamisak! Ha oszinten erdeklodtel volna utana, tudnad: Matthew Perry utalta, amikor Chandler Bing-nek neveztek. Az csak egy szerep, nem pedig o! Az o neve Matt. Igy kell ot tisztelnie az utokornak. Utolso uzenetet is igy irta la: a Mattman.
bornemissza-3
2023. október 30. 01:11
Biztos, hogy nem Goodfriend-del keveri, aki a korábbi helytartó volt itt? Úgy tudom, ő is a sorozatról kapta a fedőnevét. Nem együtt nézték esetleg?
jostothu
2023. október 29. 20:33
Igen. Ennyi a kultúrális horizontod. Tv proli.
robertdenyiro
2023. október 29. 20:23
Amikor a tiszttartód, a langenkampdani felesége véletlenül meghalt, akkor is családtagod halt meg. Akkor meg se mukkantál. Mivel csak egy ocsmány, harmadosztályú ballibtálib ügynök vagy, timikém.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik