Nem a rózsadombi Káderdűlő népe teszi naggyá ezt az országot

2023. október 25. 21:25

A Románia-fétisben szenvedő kulturális és média elit a minden szar itt mantrát nyomja.

2023. október 25. 21:25
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„A magyar kormány nem mond le a nemzet, munka és családközpontú Magyarországról! Amíg a Gyurcsány vezette baloldal a minél rosszabb a választónak, annál jobb nekik politikáját űzi; amíg a Gyurcsány mögé felsorakozó Kádár- rendszerből itt maradt Románia fétisben szenvedő kulturális (belsőkörös, kontraszelektált) és média elit a minden szar itt mantrát nyomja, addig a jog, a rend, az igazság és a hagyományok értékei mellett kormányzó jobboldal hű marad a dolgozó emberekhez. Ne feledjétek nem a rózsadombi Káderdűlő népe, akinek a családjában megbújik egy-egy ávós, belügyes, társutas teszi naggyá ezt az országot, hanem ti! Ti akik tanultok, dolgoztok, adót fizettek és mindig hűek vagytok a szülőföldhöz! Az Isten áldjon meg benneteket dolgozó magyarok!”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Mandiner/Ficsor Márton

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kormánypárti2
2023. október 26. 12:51
Köszönjük hogy sorban bejelentkeztek a mindenszarista, román fetisiszta, rózsadombi Káderdűlő nép tagjai, akinek a családjában megbújik egy-egy ávós, belügyes, társutas. Legalább tudjuk hogy még mindig léteznek és nem engedjük őket vissza!
Ez D-dúr és e-moll
2023. október 26. 11:51
"papamaci57 ---> Ez D-dúr és e-moll 2023. október 26. 10:58 És?" Nincs és, hacsak az nem, hogy Kötter és még elég sokan a kormánysajtóban, akár tudatában vannak ennek, akár nem, a legócskább és legrosszabb emlékű kádárista propagandajelszavakat böfögik fel szakmányban. Elhiszem, hogy téged ez nem zavar, de bevallom, engem nagyon is.
Ez D-dúr és e-moll
2023. október 26. 10:05
"Ne feledjétek nem a rózsadombi Káderdűlő népe, akinek a családjában megbújik egy-egy ávós, belügyes, társutas teszi naggyá ezt az országot, hanem ti! Ti akik tanultok, dolgoztok, adót fizettek és mindig hűek vagytok a szülőföldhöz! Az Isten áldjon meg benneteket dolgozó magyarok!" https://www.kozterkep.hu/8895/munkashatalom#vetito=172815 Segesdi György Munkáshatalom című alkotása: Hasáb formátumú talapzaton: magasba emelt (ökölbe szorított) jobbkezével lesújtani készülő, bal kezében (a győzelem) pálmaágát tartó (erőteljes) félmeztelen férfialak (a Néphatalom allegóriája). Felállítva: 1959. Budapest XV. kerület, Széchenyi tér 5. A kerületi rendőrkapitányság épülete előtt.
vapepe
2023. október 26. 08:06
Az EU források , meg a KATA esete is tanulságos, látszik benne a rózsadombi (hozzátenném még: belpesti) káderek (vajon mihez?) elkötelezettsége. Gyurcsányék nagyon bénák voltak és csak kis keretösszeget tudtak szerezni, azt sem tudták lehívni, és amit tudtak zömében csak önkormányzati presztizsberuházásokra. A káderek döntöttek, menniük kellett! Aztán ömlött a pénz, lett belőle valódi beruházás mellett sok szép, drága autó és villa is, boldogan váltak a NER részévé, kitartottjává. Persze az sem volt elég, még a KATÁ-val is elcsalták az adójukat . Most, hogy már (vagy épp) nem ömlik, Orbánnak is mennie kell. És még adóból is többet kell fizetniük, brrrrr.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!