Nap kérdése rovat

2023. október 25. 08:41

Vajon egy tésztaszűrő segítségével sikerülne a Momentum politikusainak elmagyarázni, hogy miért nem érdemes egy drótkerítésre festékkel támadni?

2023. október 25. 08:41
Ambrózy Áron
Ambrózy Áron
Facebook

„Nap kérdése rovat. Vajon egy tésztaszűrő segítségével, mintegy szemléltető eszközként, sikerülne a Momentum legélesebb, legfelkészültebb politikusainak elmagyarázni, hogy miért nem érdemes egy drótkerítésre festékkel támadni?

(Szeretet napján a megunt készségfejlesztő játékokat várják az amerikai nagykövetségen. Ők eljuttatják a rászorulóknak.)”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Momentum Mozgalom Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Selamat
2023. október 26. 12:51
Ambrózy, tökéletes a kérdésed! De ezek a szerencsétlen nyomott agyuak meg a tesztaszűrő is érthetetlen. S ennyi ésszel akarnának kormányozni. Otthon a zuhany alatt a lapostévéjüket fürdetve vezethetik az áramot. Oszt annyi.
coyote-0
2023. október 26. 07:43
Annyi eszük van, mint egy marék molylepkének. Avagy buták, mint 6 pár rendőrcsizma.
Almassy
2023. október 26. 06:08
A demonstrálók az ésszel takarékoskodtak, a festékkel nem. Biztos recsegett a vonal amikor a takarékoskodj utasítás elhangzott.
Hangillat
2023. október 26. 00:01
A Vörös Iszapagyúaknak a következő Mission Possible: Cordon Bleu a cserbenhagyva tönkretétele. Csersav stb....?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!