Ismét akciózott a Momentum, ezúttal vörös festékkel öntötték le a kordonokat (FOTÓK)

2023. október 23. 10:52

Több festék jutott a térkőre, mint a kerítésre.

2023. október 23. 10:52

Ismét akciózott a Momentum a Karmelita előtt. Ezúttal, ahogy fogalmaztak, „vérvörös festékkel öntöttük le a hazugság kordonjait a Karmelita előtt október 23-án”

A vérvörös festék használatát azzal indkolták, hogy úgy vélik, 

Orbán Viktor újra elárulta és szembeköpte 1956 hőseinek emlékét. 

Szembeköpte azzal, hogy október 23-a előtt pár nappal Putyinnal mosolygott. Azzal a háborús bűnössel, aki beleíratta az orosz tankönyvekbe, hogy ‘56 fasiszta forradalom volt, és akinek a parancsára az orosz katonák újra kárpátaljai magyar katonákat ölnek” – írták.

Az akcióról szóló bejegyzést azzal zárták, hogy „a Momentumban egy igazságos rendszerért küzdünk, amiben nem lehet elhazudni nemzetünk szabadságharcait. Egy rendszerért, ami emberséges politikát folytat és senkit nem hagy cserben”.

Az eseményről készült fotókat alább tekinthetik meg:

Az ellenzéki párt szinte havi rendszereséggel szervez valamilyen kormányellenes akciót vagy megmozdulást a Várba. Ebből kerekedtek már ki érdekes helyzetek. Fónagy János államtitkár egy alkalommal még kapálni is elküdte a párt elnökét, Gelencsér Ferencet.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Momentum Mozgalom Facebook-oldala

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hangillat
2023. október 25. 23:55
A Vörös Iszapagyúaknak a következő Mission Possible: Cordon Bleu a cserbenhagyva tönkretétele. Csersav stb....
zavulon
2023. október 25. 11:29
Csak, hogy jól értem e? Leöntötték vödörből festékkel a drótkerítést... Aha!
Sulammit
2023. október 24. 11:12
Fel is nyalatnám velük. Ezek a dilinyósok, azt hiszik, hogy ezzel az óvodás performansszal népszerűek lesznek? Az a bálna olyan beszédet mondott a Parlamentben, amire az államtitkár nem is tudott válaszolni, mert egy érthetetlen zagyvaság volt az egész. De legalább fejből mondta. A Lőcsei pedig ritka ellenszenves buta, de magabiztos díszcigánya a momentumnak. Példaértékű legyen a büntetésük. Plusz takarítsák fel, vagy fogda.
2istvsn
2023. október 24. 09:57
nem értem! most el van ítélve putyin, vagy azért van ellene elfogató parancs, hogy be lehessen bizonyítani, hogy háborús bűnös, és egyenlőre csak elfogni akarják, hogy kivizsgálhassák mi a helyzet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!