Megemlékezés helyett őrjöngő orbánozás!

2023. október 24. 11:53

A recept már szokásosnak mondható. Karácsony Gergely, Pankotai Lili és persze a kihagyhatatlan orbánozás.

2023. október 24. 11:53
Móna Márk
Móna Márk
Facebook

„Hogy mi kell egy hazai álcivil, ellenzéki tüntetéshez? A recept már szokásosnak mondható. Karácsony Gergely, Pankotai Lili és persze a kihagyhatatlan orbánozás, amivel meggyalázzák az 56-os hazafiak emlékét!

Az idei Október 23-i ellenzéki tömegrendezvénynek ismét nem sikerült méltónak lennie 1956 szellemiségéhez! 67 éve a fiatalok a  szovjet hadsereggel is szembe mertek szállni az elveik és a haza védelmében, azonban a ma »szabadságharcosai« már a sajtó képviselői elől is rettegve menekülnek.

Ezt is ajánljuk a témában

Bárhogy is szerettük volna megtudni Pankotai Lilitől, hogy az általuk életre hívott performansz megemlékezés vagy tüntetés, a személyeskedésen kívül más választ nem kaptunk.

Vajon eljön majd az a nap, amikor a balliberális oldal is méltón emlékez majd a múltunk nagyjairól, névtelen hőseiről?”

Nyitókép: Képernyőfotó/YouTube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. október 25. 19:10
Nem tudom,ki ez a faszi,de ha ott lett volna az Oktogonnál,akkor is ezt írta volna hiszen pártpropagandista…🤮
Majdmegmondom
2023. október 24. 18:08
Na jól van, ez csak azért van, mert minden választás után rájönnek, hogy az ész nélküli orbánozás nem vezet sehova, csak két héttel később elfelejtik hogy mire jöttek rá. Hello, Tom vagyok!!!
fideath-7
2023. október 24. 16:39
"a ma »szabadságharcosai« már a sajtó képviselői elől is rettegve menekülnek." --------------------------- Mondja ezt a lakájcseléd akinek a gazdája miatt lezárták a komplett veszprémi várat, és csak "meghívott" odabuszoztatott fideszes nyuggereken kívül senkit nem engedtek a közelükbe, nemhogy ellenzéki sajtót.
balbako_
2023. október 24. 16:04
Vesztes stratégián ne változtass ez a jelszavuk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!