Kormányzati magyartalanítás

2023. október 14. 19:34

A magát nemzetinek hirdető kormány a magyarok jelentős csoportjai ellen háborút folytat.

2023. október 14. 19:34
null
Lendvai  Ildikó
Lendvai Ildikó
Népszava

„Azt már régen látjuk, hogy a magát nemzetinek hirdető kormány a magyarok jelentős csoportjai ellen háborút folytat. Napról napra apasztja az általa képviselt nemzet létszámát, kit politikai, kit szociális alapon rekeszt ki. Lassan külön népszámlálás kellene arról, hány embert ismer el, hányat kezel a rezsim magyarként.

Ezekben a percekben éppen Iványi Gáboréknak kell készülniük arra, hogy a hajléktalan kórházból a lábatlan embereket kerekesszéken tolják ki az utcára, ki tudja, hová, ahol van villany és fűtés. Pénteken kapták meg az MVM levelét arról, ha nem rendezik teljes tartozásukat, napokon belül minden intézményüket: óvodákat, iskolákat, idősotthonokat, hajléktalanok szállásait lekapcsolják az ellátásról. Az állami cég teszi a dolgát, a gépezetnek nem kell tudnia arról (tényleg nem tud?), hogy épp az állam tette Iványiékat fizetésképtelenné. 

A politikai bosszúhadjárat áldozata az eddig ellátott 20 000 ember. 20 000 magyar.

A sort folytathatnánk az ellátásuk nagyjától jogellenesen megfosztott (magyar) rokkantakkal, a (magyar) házastársukat, szüleiket otthon ápolókkal, a bűnözőnek bélyegzett (magyar) hajléktalanokkal, a tönkretett (magyar) színházakkal, a megalázott (magyar) pedagógusokkal. Már a Nobel-díjas magyar fizikus egykori általános iskolájában sincs fizikatanár. Se magyar, se más.”

Nyitókép: Ficsor Márton

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hunok99
2023. október 16. 06:22
Te hulye picsa.....mit kavarod a szart?!
jooeee
2023. október 15. 22:06
Kellett hozzászólnia ennek a komcsi rühes kurvának.
hátakkor
2023. október 15. 18:13
Az EB cenzort keres. Szocionista Ildikó CV-je beadva? Ha már ennyire ráér..
valerian-0
2023. október 15. 15:23
Biztos rengeteg politikai poént fog hozni neked Ildikó, ha védeni kezded Iványit. Én a helyedben megválogatnám, hogy kinek az érdekében állok ki. Egy jótékonysági szervezet álcája mögé bújt notórius tolvaj, hazudozó és hazaáruló érdekében a kisujjamat sem mozdítanám. Így legfeljebb csak öngólt fogsz majd rúgni. Sok öngólt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!