Kiosztotta Orbán Balázs Daniel Freundot

2023. október 12. 19:36

A miniszterelnök politikai igazgatója lecsapta a magas labdát.

2023. október 12. 19:36

Orbán Balázs elegáns húzással zárt le egy vitát Daniel Freunddal szemben az X közösségi média felületen.

A kommentháború egy régebbi bejegyzésre vezethető vissza, amelyben Orbán Balázs a magyar rendőrautókról osztott meg képeket, amelyeket az illegális migránsok rongáltak meg a magyar határnál. A német zöld EP-képviselő megosztotta a bejegyzést, a magyar kormány védelmi intézkedését pedig „jogellenes visszaszorításnak” nevezte. Orbán erre úgy reagált, hogy amit Freund „jogellenes visszaszorításnak” minősít, az a magyar és európai állampolgárok védelme.

Freund erre a jogállamiságra kezdett el hivatkozni, bár nem részletezte, milyen összefüggésben. A miniszterelnök politikai igazgatója erre felszólította Freund-ot, hogy olvasson utána, mi is az a jogállamiság.

„Hol, a Breitbaron?” – kérdezte Freund, aki feltehetően maga sem számított rá, mennyire kellemetlen helyzetbe hozta magát ezzel a kérdéssel.

„Arisztotelésznél, te ostoba”

 – zárta le a vitát Orbán.

Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner

 

 

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Oszodibeszed
2023. október 30. 20:53
Mondjuk a két intellektus között zongorázni lehet a különbséget
Héja
2023. október 13. 10:38
Erre a buzzancs nyikhajra reagálni nem érdemes. Még azt hiszi, tényező.
orokkuruc-2
2023. október 13. 00:34
kunfia1 2023. október 12. 19:48 .. csak a melegbarnánk! Remegsz érte, folyamatosan itt lebzselsz, csak hogy kapj még egy darabkát!
altercat1
2023. október 12. 22:03
Ez a kis "zöld" patkány nem tudja, hogy cinkostársa donáth anna egy magáncsevegésben elismerte, hogy az eu-nak nincs kidolgozott elvi álláspontja az ú.n. "jogállamiságról", azaz a Fidesznek, Varga Juditnak, aki a jog nyelvén beszél, (szerinte) "sajnos igaza van". A felvétel itt: https://magyarnemzet.hu/kulfold/2020/10/nincs-egyseges-definicioja-a-jogallamisagnak-europaban
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!