Két főpolgármester-helyettest is elveszíthet Karácsony

2023. október 07. 07:40

A másik két helyettes jövője is kérdéses.

2023. október 07. 07:40

Karácsony Gergely még nyáron bejelentette, hogy újra indulni fog a főpolgármesteri pozícióért, de úgy tűnik, sorra hátrálnak ki mögüle az emberei. 

A Népszava értesülései szerint Kerpel-Fronius Gábor momentumos főpolgármester-helyettes a következő ötéves ciklusban nem folytatná a munkát Karácsony Gergellyel, amennyiben ő nyeri a választást. Kerpel-Froniust polgármesteri címért indítaná a Momentum, de arról még nincs egyértelmű információ, hogy melyik kerületben.

Szintén nem folytatná Karácsonnyal a közös munkát Tüttő Kata, aki a közelgő EP-választásokon az MSZP listavezetőjeként indulna.

A maradék két helyettes pedig egyik választáson sem indulna. Bősz Anett humán területekért felelős főpolgármester-helyettes még a választások előtt szeretne elindítani egy családokat segítő programot. A főpolgármester-helyettesi posztról pedig azt mondta, még egyeztetés zajlik a pártok között. Hasonlóan nyilatkozott Kiss Ambrus is, aki szintén nem méretteti meg magát semmilyen formában a közelgő választásokon. 

Nyitókép: MTI / Mónus Márton

 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Medici
2023. október 07. 10:37
"Kerpel-Fronius Gábor momentumos főpolgármester-helyettes a következő ötéves ciklusban nem folytatná a munkát Karácsony Gergellyel" Tökön rúgom mindazokat, akik szerint ez a két ember dolgozott. Ráadásul úgy, hogy abból némi haszon is származott. Mert tudomásom szerint munkát olyan ember folytat, aki előtte is munkát folytatott.
Syr Wullam
2023. október 07. 10:32
Kerpel-Fronius nagyon fog hiányozni. Kevés ekkora istenbarma mozog a politikában, még Gelencsér is csak kisinas hozzá képest, igaz, komolyan dolgozik rajta, hogy a ő legyen a leghülyébb. :-)
chief Bromden
2023. október 07. 09:45
Szétszaladnak a zsoldosok. Szakemberek kellettek volna, nem vezetnék meg.
orokkuruc-2
2023. október 07. 09:07
Leskelődő 2023. október 07. 08:25 Jó, jó, de a lényeg, hogy a választói is kihátráljanak mögüle. ... hogy beálljanak egy másik libolsi mögé. Butapest márcsak ilyen, nem lehet kigyógyítani a vöröskórságból őket. Hagyni kell elrohadni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!