Kepes András megnyugodott: cenzúrázta magát a Telex

2023. október 12. 20:57

Az ellenzéki lap átírta az íróval készített interjú címét.

2023. október 12. 20:57

Ahogy korábban a Mandiner is beszámolt róla, Kepes András Facebook-bejegyzésben fejezte ki nemtetszését, miután a Telex a vele készített közel másfél órás interjúból a következő mondatot emelte ki címnek: „Az Origótól felfordul a gyomrom”. Kepes András akkor azt írta, „Ha a Telexnek a beszélgetésünk arról szólt, mint amit a címben és a felvezetésben jeleztek, akkor most már a Telextől is felfordul a gyomrom”

Ezt is ajánljuk a témában

A lap ezt követően az öncenzúra mellett döntött, és új címet adtak a videós interjúnak, amely most a következő címmel fut: „A hatalomnak az az érdeke, hogy senkinek se higgyenek – interjú Kepes Andrással”.

Azóta helyreállt a jó viszony a Telex és az író között, aki ismét a Facebookon köszönte meg a változtatást.

„A Telex.hu közben megváltoztatta az egyébként korrekt interjú szerencsétlen címét. Méltányolom az önreflexiót!

A hibák arra valók, hogy tanuljunk belőle”

 – írja.

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2023. október 13. 17:28
Mocskos alak!
véna
2023. október 13. 16:11
Ezeknek felfordul a gyomruk a Himnusztól, a néphagyománytól, a népzenétől, a népviselettől, de leginkább az igazszágtól szoktak kiborulni mert rájuk nézve az a legijesztőbb.
Hajnóczi Kristóf
2023. október 13. 08:08
Aha. Szent a béke. A maláriás résszel továbbra sincs semmi baj. Amúgy a kifejezés azt jelenti, rossz levegő. Annyi biztos, hogy ti azt gerjesztetek magatok körül, de ehhez nekünk semmi közünk.
HunCsz
2023. október 13. 07:25
Jál van a remény hal meg utolsjára, mert egy platformra kerültem Kepes Andrással abban, hogy én egyenesek hányok többek között a Telex nevű ügynök laptól.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!