Hont András a felmondás és a kivégzés közötti különbséget magyarázta el Pankotai Lilinek

2023. október 06. 19:16

„Nem fölmondott, nem másik állást keresett, nem méltatlannak érezte a helyzetét, hanem fölkötötték” – írta a publicista.

2023. október 06. 19:16
null

A Mandiner pénteken beszámolt róla, hogy Pankotai Lili az aradi vértanúkhoz hasonlította a 13 kirúgott pedagógust. Ezzel kapcsolatban Hont András újságíró üzent a diáklánynak a legújabb Facebook-bejegyzésében.

Az újságíró kiemelte, hogy az egyik aradi vértanú az ő felmenője. Láhner Györgyről ezt írta:

őt kivégezték. Nem fölmondott, nem másik állást keresett, nem méltatlannak érezte a helyzetét, hanem fölkötötték.”

„Láhner György (édesanyám még mindig a Láhner nevet viseli) amúgy törve beszélte a magyart, szeretett fuvolázni, milánói szolgálatából a család megrökönyödésére egy 25 évvel fiatalabb olasz feleséggel tért haza, viszont elvégezte a gimnáziumot” – írta Hont András.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 188 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Valeri Anna
2023. november 05. 11:34
Szerencsétlen ostoba prolilány... Majdan vízumkérelemkor, vagy állásinterjún, mit tud böfögni, ha rákérdeznek? Sehol, egyik oldal, egyik cég sem kedveli a buta felforgatókat. Jódolgában miért nem tanul inkább?
Lajoss
2023. október 08. 10:07
Bandi,téged már a Megafon fizet?
EX_Terminator
2023. október 07. 09:28
Aki ilyen istentelenül HÜLYE azt ütni kell, mert ennyire hülye az ember csak DIREKT lehet. ÉS EZZEL RÉSZEMRŐL A TÉMA LE VAN ZÁRVA, ÉS NEM HOGY NEM FOGOM MEGHALLGATNI EZEKET AZ ELMEBETEG FÉRGEKET, DE AGYON LESZNEK ÜTVE, HA CSAK RÁ MERÉSZELNEK KEZDENI.
Oliver89
2023. október 07. 09:08
ha magamtol mondok fel akkor az ongyilkossag?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!