Gyurcsány: TikTokra megy a Feri!

2023. október 09. 13:59

Gyurcsány Ferenc, Orbán Viktortól néhány héttel lemaradva, újabb közösségi platformra merészkedik fel.

2023. október 09. 13:59
null

„Mától a TikTokra is felmegyünk” – számol be a Facebookon egy videós anyagban Gyurcsány Ferenc, néhány héttel azt követően, hogy Orbán Viktor is beszállt ebbe a közösségi platformba. A DK elnöke hozzátette: „És mindig csak kártyával”.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2024. március 14. 13:06
"Pofátlanul csak hazudtunk reggel, délben, este, Vajon a ti szemetekben ez oly szépen fest-e? Gyurcsány vagyok nem tagadom, a magyarok veszte, Ki oly sok ember boldogságát komiszul elcseszte. Adjál mégis egy újabb esélyt a kókler Ferónak, Még akkor is, ha unokáid ezért jól megrónak. Nálam csak a mutyi számít, nincs helye melónak, Megtehetem, bőröm vastag, mint egy csatalónak. Bár jól tudom, kívánjátok, hogy hamar kimúljak, Adja Isten, hogy még egyszer rátok szabaduljak. Megoldom a problémátok, mint még soha senki, Úgy éltek majd mint egy csöves, éhenkórász jenki."
Palatin
2024. március 14. 13:06
A DK forradalmi lázban ég, Gyurcsány már Bem apó pózait gyakorolja... "Szenvedélytöl fortyog, forr a dalom, Itt az idö, elvtárs, legyen forradalom." Fecó bajtárs csak lassan, fö a nyugalom. Elöször is csókold meg lágyan a farom. Bizony magasztos erény az irgalom. De neked az nem jár, úgy gondolom. Nem erősséged az építő szorgalom. Bennünket felráz tőled a borzalom. Szektád egy csődöt termelő malom, Legyen veszted az átkos fogadalom: Hogy támadjon ellenünk a birodalom. Ezért jussotok lesz gyász és siralom. Nekünk nem kell stressz és izgalom. Tünj el tüstént, némán a valogadon, Amig erre megvan még a jó alkalom. Fedjen be téged egy békés sírhalom.
Osztap_Bender
2023. október 14. 07:21
Az a tik-tok nem máglya véletlenül?
P.Béla
2023. október 10. 18:32
Az jó, mert akkor nem találkozunk. Csak maradjon is ott. A Mandinert meg tisztelettel kérem, hogy ne zavarja meg nyugalmamat az "igazmondó" TikTok bejegyzéseinek szemlézésével!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!