Gladden Pappin csattanós választ adott az Orbánt kritizálóknak

2023. október 18. 13:03

Hszi Csin-ping és Orbán Viktor találkozójára reagált a Magyar Külügyi Intézet vezetője.

2023. október 18. 13:03

A Mandiner kedden beszámolt róla, hogy Orbán Viktor az Egy övezet, egy út kezdeményezés szerdai csúcstalálkozójára érkezett Pekingbe. Hszi Csin-ping elnöksége alatt a kínai-magyar kapcsolatok „soha nem látott magasságokba emelkedtek”, és ez Magyarország számára rendkívül előnyös és hasznos – jelentette ki Orbán Viktor.

Többen is felháborodásuknak adtak hangot amiatt, mert Hszi Csin-ping és Orbán Viktor találkoztak. Gladden Pappin az X-oldalán fejtette ki véleményét ezzel kapcsolatban.

A világ már nem egypólusú.

A jövőt az együttműködés, a fejlődés és a tárgyalás fogja megnyerni, nem pedig a megfélemlítés vagy a háborúskodás” – fogalmazta meg a véleményét a Magyar Külügyi Intézet vezetője.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2023. október 18. 20:22
Bi Tang Tomee@ szánakozás, nem visítozás.
Bi Tang Tomee
2023. október 18. 18:33
Mit adott volna az Ursula nevű EU-ribanc ezért a kézfogásért…
Lajoss
2023. október 18. 18:27
Szopni a kínai kommunistákat,és a háborús bűnöst…Európa szégyene ez a mocskos tolvaj csuti paraszt.
ThunderDan
2023. október 18. 15:51
Letsgobrandon-2: Sőt: sok tekintetben SOKKAL DURVÁBB a HISZTERIZÁLÁS, mint a hidegháború idején volt. Legalábbis akkor nem volt ŐRÖNGÉS, hogy találkozik és tárgyal egymással Brandt és Brezsnyev, Nixon és Ceaucescu, Thatcher és Kádár, nem folytatom... akkor épültek (!) a vezetékek a két tömb között, nem pedig felrobbantak... nem foglalták le a szovjet tulajdont Nyugat-Európában, nem üldözték az orosz kultúrát... nem akarták egymást kitiltani a sporteseményekről (legfeljebb egyetlen egyszer (!) oda-vissza nem vettek részt az olimpián), nem folytatom...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!