Felcsúton játssza hazai mérkőzéseit az izraeli labdarúgó-válogatott

2023. október 31. 18:15

November 18-án Románia lesz az ellenfél, a találkozón nézők is részt vehetnek.

2023. október 31. 18:15

A felcsúti Pancho Arénában játssza hazai mérkőzéseit az izraeli labdarúgó-válogatott az Európa-bajnoki selejtezősorozat novemberi játéknapjain. A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának keddi híradása szerint 15-én Svájc, 18-án pedig Románia lesz az izraeliek ellenfele. A mérkőzések rendezője minden esetben az izraeli szövetség (IFA), mivel a találkozókon nézők is részt vehetnek, a jegyek értékesítését is az IFA intézi, ugyanakkor az MLSZ a mérkőzések zavartalan előkészítéséhez és lebonyolításához minden szakmai segítséget megad.   

Az izraeli válogatott a palesztin-izraeli fegyveres konfliktus miatt nem játszhat hazai környezetben pályaválasztóként.  

„A jelenlegi helyzetben az MLSZ számára nem volt kérdés, hogy az UEFA és az izraeli szövetség – illetve áttételesen az aktuális ellenfeleik – segítségére siet, és kérésükre felajánlja semleges helyszínként a magyarországi sportlétesítményeket, ezzel járulva hozzá, hogy a válogatott összecsapásokat meg tudják rendezni az előzetesen kijelölt versenyidőszakban” – áll az MLSZ beszámolójában.

(MTI)

Nyitókép: Facebook

 

 

Tavaszi kampány

Kapcsolódó cikkek

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
clansman
2023. október 31. 23:19
Az izraeli b-közép vezérszurkolója meg Dániel Peti lesz?
sozlib_abschaum
2023. október 31. 19:53
Átbaszták az izraelieket, mert nem mondták meg nekik, hogy Magyarország a világ leg antiszemitáb országa?
ujujuj
2023. október 31. 19:51
Hatalmas lájk, duplán epeömlést kapnak a liburnyákok. Hatalmas lájk a doktor miniszterelnök úrnak.
ujujuj
2023. október 31. 19:49
Mi az, hogy fölösleges a felcsúti stadion, amikor válogatott meccset is rendeznek benne? Inkább az ország összes belpesti színháza fölösleges. Soha nem rendeznek benne válogatott meccset, csak viszik a közpénzt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik