Ezért vagyunk célkeresztben

2023. október 06. 21:27

Mert 1989-90 célja, értelme, lényege pont az volt, hogy mi magunk döntünk a sorsunkról!

2023. október 06. 21:27
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Ennyi!
Ezért vagyunk célkeresztben,
Az európai globalista politikai elitnek és az őket gátlástalanul kiszolgáló és egyben sakkban tartó kaviármarxista kulturális szférának és médiának feltett szándéka, hogy eltörli a múltat, a keresztény hagyományokon alapuló európai életformát. 
És mi ehhez a legjobb eszköz?!
Ha kicseréljük ennek a sajátos, megismételhetetlen életstílusnak a hordozóit barbár hordákra, akiket szociális juttatásokkal vesznek meg és a bűntudatipar gerjesztette kisebbségi jogokkal ruháznak fel. 
Csináljak, de ne itt! Mert 1989-90 célja, értelme, lényege pont az volt, hogy mi magunk döntünk a sorsunkról!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: LUDOVIC MARIN / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2023. október 08. 13:31
hazudsz, tomika. Azért vagytok célkeresztben, mert egy hiteltelen, elvtelen, harácsoló bagázs vagytok, akik a saját országukat nézik hülyének.
lilla50
2023. október 07. 13:21
Mi magunk döntünk mindenről-- csak a geopolitikai helyzetet nem lehet kifelejteni. Putyin által védett 1955-ös határokat szeretnénk vagy együttműködni , ahogy kell a többiekkel? Ha együttműködni, akkor bizony a konszenzuális demokráciát kell elfogadni, ha nem akkor a többiek is visszatérnek a többségi döntés hozatalra, ahogy Orbánia csinálja rendeleti kormányzással 2020-tól . Mi a csudának csodálkozunk. az "hogy eltörli a múltat, a keresztény hagyományokon alapuló európai életformát. " hülyeség, mert semmi írott emléket eltörölni nem lehet az identitást eltörölni nem lehet addig amíg a fehérbőrű európai védelme a cél -- addig meg normálisan semmi nem fog történni csak ostoba néphülyítés riogatással
Mich99
2023. október 07. 10:14
"1989-90 célja, értelme, lényege pont az volt, hogy mi magunk döntünk a sorsunkról!" Szerintünk. A nyugati tőke szerint viszont valami egészen más...
gyzoltan-2
2023. október 07. 08:49
"Mert 1989-90 célja, értelme, lényege pont az volt, hogy mi magunk döntünk a sorsunkról!” -lehet, hogy ti igen, a magyarság nem! Tévedés, vagy gúnyolódás a magyarok felé?! Egyértelmű, hogy 1945 óta vitathatatlanul a zsidóság dönt, irányítja Magyarországot, következetesen a magyarság érdekei mellőzésével... -de a zsidó befolyás, a zsidó dominancia, korábbra tehető... Ez tabu-téma, az antiszemitizmus lóbált, lecsapásra kész, gyilkos dorongja végett...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!