Európa elrablása: Az iszlám fondorlatos hódítása

2023. október 25. 22:07

Ha nem lesz radikális változás az unió és a nyugati kormányok összetételében, sötét időszak elé néz Nyugat-Európa.

2023. október 25. 22:07
Pindroch Tamás
Pindroch Tamás
Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ergit
2023. október 27. 14:31
Sajnos előfizetésre nem fútja...
Czira Ferenc
2023. október 26. 00:44
Sajnos Európa nem tud két háborút pénzelni és fegyverekkel ellátni.Európa már most is le van gatyásodva.Az USA rá akarja venni,hogy miután ő három felé küldi a fegyvert,pénzt,paripát,ezért már nehezen tud segítséget nyújtani Ukrajnának.Így Európának kellene mélyen a zsebébe nyúlnia,hogy elegendő fegyvert küldjön Ukrajnának.Csak az a baj,hogy Európa a recesszió.felé halad szélsebesen.És akkor még nem beszéltünk a migráns áradatról,amit nem lehet elkerülni.A muszlimok Marseille partján kötnek ki és a tenger felől özönlik el Franciaországot. Azután tovább Európa meghódítása a tét.Nem számít,sem csecsemő,sem nő,sem zsidó ,sem keresztyén,”Jaj a legyőzötteknek” Ébresztő fel,eltunyult Nyugat.Az életünk a tét,ha még nem fogtátok fel.
letsgobrandon-2
2023. október 25. 22:08
Wass Albert már írt erről valamit
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!