„El kell innen menekülni, élhetetlen ez az ország” – megszólalt a brüsszeli merénylő egykori magyar szomszédja (VIDEÓ)

2023. október 22. 14:25

Yvette nem ért egyet azokkal, akik azt hiszik, milyen jó Svédországban, mivel minden nap lövöldöznek, robbantgatnak.

2023. október 22. 14:25
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, hétfőn este egy tunéziai származású férfi ámokfutásba kezdett a belga fővárosban. Két svéd férfi életét oltotta ki. Az eset kapcsán Emmanuel Macron francia elnök is megszólalt. Mint fogalmazott,

Az iszlamista terror felforgatja Európát!

Az elkövető ellen hajtóvadászat indult, majd kedden végeztek vele a rendőrök.

A megrázó esemény után egy 16 éve Svédországban élő magyar nő videója járta körbe a világhálót, szúrta ki a Pesti Srácok.hu. A felvételen Yvette többek között arról beszélt, hogy a férfi egy darabig a szomszédjuk volt. 

A sokkos állapotban lévő asszony arra is kitért, hogy a magyarok, amikor kimennek, azt hiszik, milyen jó Svédországban, de ezzel ő nem ért egyet, mivel

minden nap lövöldöznek, robbantgatnak az országban.

Az említett videót alább tekinthetik meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képernyőkép

Összesen 176 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Uppsala
2023. október 23. 13:47
Nem lehettek közvetlen szomszédok, mert a pasas Malmöben lakott, a hölgy pedig Göteborgban. A bőven 270 km. Itt valaki hanyagul bánik az igazsággal...
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2023. október 23. 10:54
Nekem meg a TEK-et likvidáló gázpalackos robbantó volt a szomszédom. Igaz errefelé nincs a kutyáknak óvoda. Még a gyerekeknek sem. Hova meneküljek? Svédországba?
ujujuj
2023. október 23. 07:28
Ugyan már. svéduaztánban nagy a dzsidipí, meg van kellően sokféle buzi, gyűlölik a keresztényeket, tehát az egy friss levegőjű európaias mintaállam. Ezért annyit igazán el kell viselni, hogy a kecskebaszók hozzák az kultúrájukat és temperamentumukat. Elmenekültetek a nagy jólétbe, mert világpóógárok vagytok, hát ott van, tessék.
catalina11
2023. október 23. 07:03
muszlim vikingek...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!