Egy furgonos ámokfutó majdnem halálra gázolt több embert is Budapesten (VIDEÓ)

2023. október 22. 22:49

A gyalogosok szabályosan akartak áthaladni egy zebrán, amikor az autó közéjük hajtott.

2023. október 22. 22:49

A Budapesti Autósok egyik olvasójának fedélzeti kamerája rögzítette azt a felvételt, amelyen egy furgonos ámokfutó majdnem elgázolt több embert is, akik szabályosan akartak átkelni egy zebrán. Az eset a Nagy Lajos Király útján történt, a gyalogosok szerencséje az volt, hogy nem körülnézés nélkül haladták át a számukra egyébként zöld jelzésen. 

A furgon a manőver után sem állt meg, hanem a kereszteződésben a piroson áthajtva, a járműveket kerülgetve továbbhaladt. 

„A rendőrség az általunk közzétett ilyen horderejű ügyekben továbbra is indítja az eljárásokat! Ennél az esetnél sem lesz ez másképpen” – olvasható a portálon.

Az esetről készült videót alább tekinthetik meg:

 

Nyitókép: YouTube

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
faramuci
2023. október 23. 13:12
Én láttam! Stevie Wonder vezette a gépjárművet...........
droli1
2023. október 23. 08:47
Az Index cuikke szerint komolyabb pénzbüntetésre számíthat. Jó hogy ki nem tüntetik. Szerintem ilyen ember ne vezethessen, mert alkalmatlan rá, és most sem rajta múlt, hogy ebből nem történt komoplyabb baleset! De amíg ilyen esetekben komolyabb pénzbüntetésről beszélünk, nem arról, hogy az illetőnek a jogosítványát hulladékégetőben megsemmisítik, ne csodálkozzunk azon a mészárláson, ami az utakon zajlik.
Phm045
2023. október 23. 08:28
A jövőben csak áramot vezessen az ilyen barom......
need-info
2023. október 23. 08:18
Csak a McDonaldsba sietett, ő azt a táblát látta, nem a pirosat...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!