Alkalmi szex után a férfi éli világát, a nő pedig kénytelen külföldre menekülni a zaklatások elől – jól van ez így?

2023. október 23. 07:47

A rajongók ezt fergeteges poénnak tartották, és útjára indították a #nemazahriahahibás hashtaget.

2023. október 23. 07:47
Antoni Rita
Antoni Rita
Glamour.hu

„2022 májusában két ember egy fesztiválon részegen szexelt a toi toi wc mögött. Nem éppen romantikus, ám annál szokványosabb történet – bulikban könnyen megesik az ilyesmi. Nem is lett volna belőle hír, ha az egyikük nem egy (akkor még csak feltörekvő) énekes, és egy szemfüles »jóakaró« nem rögzíti telefonjával az aktust. A videó bejárta az internetet, a kínos helyzetbe került érintettek pedig a maguk módján igyekeztek menteni a menthetőt.

Azahriah – mert hogy ő volt a férfi szereplő – magyarázkodhatott a barátnőjének és állítólag nagyon szégyellte magát. Aztán annyira talán mégsem, mert hamar igyekezett a maga javára fordítani a helyzetet, és vajmi kevés tekintettel az eset női szereplőjére, a következő fellépésén egy toi toi wc-t vitt magával a színpadra. A rajongók ezt fergeteges poénnak tartották, és útjára indították a #nemazahriahahibás hashtaget.

Azahriah maga is azt a verziót terjesztette, hogy a nő volt a kezdeményező, ezzel olajat öntve a tűzre és a slutshamingre, azaz leribancozással megszégyenítésre - úgy tűnik, hogy csak a karrierje megmentésével törődött.

A falu bikája vs. a falu bikája narratíva

Ez olyannyira jól sikerült, hogy végül semmilyen hosszútávú negatív következményt nem kellett elszenvednie, sőt azóta háromszoros teltházzal büszkélkedhet. Ennek kapcsán tartotta jó ötletnek az egyik napilap újra megkeresni Laurát, aki Hollandiába menekült a következmények elől, és akit az internetes zaklatók azóta is üldöznek. (Meg ezek szerint az újságírók is.)”

Ezt is ajánljuk a témában

 Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
marcsi202301
2023. október 25. 09:11
Nem ismerem a cikk író hölgyet de azér azt elég gáznak tartom hogy többen is olyan megjegyzéseket tettek rá mint amit az ovisok szoktak egymásközt. Én azt gondolom hogy itt mindkettő hibás visszakanyarodva a témára. Szidjátok itt a lányt igen tudjuk hogy a Leventének riportot adott. Úgy tesztek ti gusztustalan hozzászólók mintha ti nem követ tetek volna még el hibát! Egy fiatal lányról van szó! Látszik hogy némelyik embernek csak ennyi ész szorul az agyába könnyebb ócsárolni mást és igen jajj az Azika a Jóisten 😂😂😂😂😂 Gratulálok ehhez a fertőhöz és mocsokhoz mindenkinek aztán majd ne hogy a ti fejetekben is egy percig megforduljon a kósza gondolat ha elmegy a gyereketek egy Azika koncertre hogy esetleg a Wc-nél meg e lesz tojtojozva 😂😂😂 Nem minden csak fekete és fehér szóval sztem jobban tennék az emberek ha ebbe is belegondolnának! Se baj maradjatok nyugodtan tapsoló fókák Azika (MR tojtoj)koncertjein!😂😂😂😂
optimiska-2
2023. október 24. 12:19
Lányok! Vigyázat a Toi Toinál, mert ott ólálkodik Azzóriás egy egész forgatóstábbal! A ki hülye, az megbánja! Mehet Albániába!
ujujuj
2023. október 24. 09:16
Mi ez a baromság? Ki az aki elhiszi, hogy valaki egy részegen elkövetett szexvideó miatt hollandiába "menekül"? És tényleg nem akarom az ilyen kortárs csíra előadókat védeni, de miért kellene, hogy az énekes karrierje megtörjön egy ilyen eset miatt? Miért probléma az, hogy nem így történt?
Zokni
2023. október 23. 21:52
Kedves Szerző! Igaza van. Csak tudja, az, hogy itt jelentette meg a cikkét, az eléggé furcsa. Hiszen ez a kurzus ebben is a legócskább módon jobboldali: a kisebbségek nem sokat számítanak a számára. Így a nők sem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!