Alapjogokért Központ: A magyarok közel kétharmada szerint a DK árnyékkormánya csak egy kommunikációs trükk

2023. október 28. 21:54

A „rendszerkritikusnak” kikiáltott fiatalok (18-29 évesek) 58 százaléka is úgy véli, rosszul teljesített a DK politikai brandje.

2023. október 28. 21:54
VARJU László; KORDÁS László; MOLNÁR Csaba; DOBREV Klára; BENEDEK Szilveszter; KÁLMÁN Olga; BODNÁR Zoltán; KOMÁROMI Zoltán; GY. NÉMETH Erzsébet; DÁVID Ferenc; RÓNAI Sándor; SZANISZLÓ Sándor; SZITKA Péter; ARATÓ Gergely; OLÁH Lajos; M

A magyar választók jelentős többsége (60 százalék) elégedetlen a Demokratikus Koalíció árnyékkormányával, szerintük az elmúlt egy évben rosszul teljesített Gyurcsány Ferenc politikai formációja – derült ki az Alapjogokért Központ reprezentatív közvélemény-kutatásából.

A Demokratikus Koalíció egy éve hozta létre saját az árnyékkormányt, aminek eredeti célja egy koherens kormányzati program megalkotása volt.

egy év elteltével most az látható, hogy a magyarok többsége (60 százalék) nemcsak elégedetlen a formáció tevékenységével, hanem közel kétharmaduk (64 százalék) egyenesen egy politikai reklámterméknek, kommunikációs trükknek tartja

– derült ki az elemzésből.

Azt is fontos megjegyezni, hogy az ellenzéki összefogás szavazóinak harmada, valamint a „rendszerkritikusnak” kikiáltott fiatalok (18-29 évesek) 58 százaléka is úgy véli, rosszul teljesített a DK politikai brandje. Ugyanakkor még a centrum szavazók 58 százaléka is csak kommunikációs trükként gondolt a Gyurcsány-párt formációjára.

Nyitókép: MTI/Kovács Anikó

 

 

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Skulo
2023. november 18. 12:10
Dehogy trükk. Hiszen dobrev fizikailag megkerülhetetlen.
Palatin
2023. november 01. 18:14
Suttogja hatalmi álmait szinte nesztelen, Tükör elött állva gusztálja testét meztelen. Pózol Duce stilusában, éppolyan fesztelen, Gyurcsány a nemzet átka bösz és esztelen.
bagira002
2023. november 01. 10:54
Tömeggyilkos kommunisták utódai őseik példáját követik .
abcugabcug
2023. október 31. 16:14
a. k. szégyellni való kártevő féreg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!