Addig vagyunk biztonságban, amíg Orbán Viktor a miniszterelnökünk

2023. október 30. 09:58

Az EU katasztrofális migrációs politikájának elutasítását szerencsére a magyarországi zsidóság egyre nagyobb hányada helyesli.

2023. október 30. 09:58
ORBÁN Viktor
Bánó Attila
Bánó Attila
Magyar Nemzet

„A magyar kormányfő kiváló taktikai és stratégiai érzékkel igyekszik kivédeni a ránk leselkedő diktátumokat, miközben az unió kötelezettségszegési eljárásokkal, pénzmegvonásokkal, oroszellenes szankciókkal és a közösséget terhelő hatalmas kölcsönökkel sodor bennünket is a szakadék felé.

Az EU katasztrofális migrációs politikájának elutasítását szerencsére a magyarországi zsidóság egyre nagyobb hányada helyesli. Ez is erősíti a jelenlegi magyar álláspontot, hiszen mifelénk senkinek nem hiányoznak azok a zsidó- és keresztényellenes atrocitások, amelyek ma Nyugat-Európában egyre nagyobb gondokat okoznak. 

És nem hiányoznak a társadalomra veszélyes, kitoloncolhatatlan migránsok sem, akik bárhol gyilkolhatnak és rombolhatnak.

Bármennyi bírálat és támadás éri a kormányunkat, nekünk továbbra is támogatnunk kell, mert csak addig érezhetjük biztonságban magunkat, amíg a miniszterelnökünket Orbán Viktornak hívják.

Nyitókép: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. november 03. 16:09
"Orbán Viktornak nincs hatása arra, hogy Európa milyen irányba tart" mondja az egyik ostoba nagyokos. "Orbán dönti el a svéd Nato-csatlakozást, az ukrán háború kimenetelét, Európa jövöjét is", mondja a másik kretén nagyokos. Ezek a kijelentések a Nyugat pánikhangulatát sugallják, bünbakot keresnek az ostobaságaik, gyávaságaik mentegetésére. Orbánra nemcsak Magyarországon lesz nagy szükség, hanem egész Európában. Eltüntek a világítótornyok nyugaton. Van der Leyen, Weber, Verhofstadt stb. ilyen seggfejekre van bízva Európa jövöje? A Sargentini-féle poshadt, elgombásodott, büzös klima lengi be az egész intézményt. ORBÁNRA ÓRIÁSI SZÜKSÉG LESZ EURÓPÁBAN, MERT Ö TUDJA EGYEDÜL, HOGY MERRE LENNE ELÖRE. Most szidják, de majd követni fogják. Ö az egyetlen, aki tudja, hogyan lehet megmenteni a kontinenst. Európa jövöje azon múlik, hogy ezt Brüsszel felismeri-e.
Palatin
2023. október 30. 21:17
Képzeld el, mi lett volna az elmúlt években, mi lenne ma, és hogyan nézne ki a jövö Magyarországon, ha nem Orbán, hanem az suttyó, szélhámos, velejéig korrupt, nemzet-gyalázó és -romboló pápai utcagyerek lett volna, lenne a miniszterelnök? Állj meg egy pillanatra, és tényleg, öszintén, mélyen gondolj ebbe bele. Észbontó az a rettenet, ami az embert elfogja, ha erre gondol.
Palatin
2023. október 30. 21:06
Nagyon is lehetséges, hogy Orbán józansága a Nyugat örültségeivel szemben a világot megmentette egy atomháborútól. Nyugaton olyan hangok nyernek ugyanis teret, hogy ha Orbán nem fékezett volna, a Nyugat sokkal vadabbul mehetett volna szembe az oroszokkal. De azt nem teszik hozzá, hogy az oroszok válasza is sokkal vadabb lett volna. A migráció végzetes hatásaitól nem tudjuk megmenteni Európát, mert ök eltökéltek, hogy bármi jöhet, csak nehogy Orbánnak legyen igaza. Most már arról is szó van, hogy Nyugaton így gondolkodnak: "Ha mi már belefulladunk a migrációba, akkor aztán végképp nem engedhetjük meg a magyaroknak, hogy ök meg megússzák szárazon és ott legyenek a temetésünkön, ahogy 1920-ban Apponyi Albert gróf megigérte." MA A NYUGATOT PANCSEREK VEZETIK, EZ TESZI VÉGZETESEN VESZÈLYESSÈ A HELYZETET, ÉS KILÁTÁSTALANNÁ A JÖVÖT.
figyelő4322
2023. október 30. 19:20
Valahogy nem hiszem, hogy Magyarországon sok olyan zsidó lenne, aki azt hinné, hogy Orbán Viktor az a 'fasiszta diktátor', aminek sok nyugati és hazai libsi próbálja bemutatni. Persze vannak olyan zsidók is, akik benne vannak a libernyák kórusban. Ezek között vannak hülék, de legtöbb inkább pénzért utálja Orbánt. Na de... Az utóbbi kategóriát talán valamennyire meg is lehet érteni... Hiszen: biznisz iz biznisz - hát nem? 😁
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!