A mi szemünkben ez most egy gesztus, amivel a tiszteletet és a hálát fejezi ki egy nemzet két nagyszerű olasz szakembernek

2023. október 03. 22:20

Össze sem lehet vetni ezt a helyzetet a világból idetévedt illegális vagy legális migránsoknak adott vagy követelt papírral.

2023. október 03. 22:20
Lipták Tamás
Lipták Tamás
Facebook

„Cosimo Inguscio és Marco Rossi magyar állampolgárok lettek.

Ennek a papírnak az értékét láthatjuk, hogy nagyon sok esetben mennyire alacsonyan van, már ha egyáltalán... A nemzethez tartozást nem ez fejezi ki.

Ez a két ember azonban mindig alázattal és hatalmas tisztelettel beszélt Magyarországról. Akkor is, amikor Kispesten és Dunaszerdahelyen dolgoztak.

Ők ettől maradnak olaszok, nem lesznek magyarok. És nem, össze sem lehet vetni ezt a helyzetet a világból idetévedt illegális vagy legális migránsoknak adott vagy követelt papírral. Az ugyanis csak érdek.

A mi szemünkben ez most egy gesztus, amivel a tiszteletet és a hálát fejezi ki egy nemzet két nagyszerű olasz szakembernek, akik az eredményeik mellett emberileg is rengeteget adtak a magyar labdarúgásnak.”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook/A pálya jobboldala

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Majdmegmondom
2023. október 04. 10:05
És egyre több német, holland, svéd és francia érkezik ide. Lassan mi leszünk Európa egyetlen, valódi menekülttábora...
ittésmost
2023. október 04. 07:55
Isten áldja őket minálunk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!