A máriapócsi vasútállomáson lett rosszul egy díler, aki fél kiló kokaint nyelt le

2023. október 19. 20:14

A férfi életveszélyes állapotban került kórházba.

2023. október 19. 20:14
kokain, illusztráció

Elrendelték a letartóztatását annak a férfinak, aki életveszélyes állapotban került kórházba, miután lenyelt több mint fél kiló kokaint majd rosszul lett a máriapócsi vasútállomáson – írja a Nyíregyházi Törvényszék. A közlemény rámutat, hogy a megalapozott gyanú szerint a férfi 2023. október 7-ét megelőzően közel 1,5 kg kábítószert szerzett meg, melynek egy részét lenyelte, egy részét pedig a ruhájába rejtette.

Ezt követően a gyanúsított a máriapócsi vasútállomás előtt rosszul lett, ezért ellátása érdekében mentőt hívtak hozzá. 

 

A törvényszék hozzáteszi, hogy a helyszíni ellátást követően H.E. gyanúsítottat életveszélyes állapotban kórházba szállították, ahol műtéti úton 57 db kapszulában 636,4 gramm kábítószer gyanús anyagot távolítottak el szervezetéből, illetve kabátjában további 75 db kapszulát találtak a rendőrök. Közleményükben rámutatnak, hogy a gyanúsított büntetett előéletű a bíróság szerint pedig joggal lehet tartani attól, hogy a férfi a hatóságok elől elszökne vagy elrejtőzne, esetleg az eljárásban részt vevő tanúkat megkísérelné befolyásolni, ezért elrendelte letartóztatását.

Nyitóképünk illusztráció, fotó: Jonathan Raa / NurPhoto / NurPhoto via AFP

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Perczel Éva
2023. október 20. 07:06
Fél kilót nyelt? Jól mehet neki!
letsgobrandon-2
2023. október 20. 02:29
kurva anyját
rockercicc
2023. október 20. 00:08
Nem kellett volna rá mentőt pazarolni!
salmonella
2023. október 19. 22:50
1 pohár pálinkát kéne még adni neki leöblíteni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!