Wintermantel Zsolt: „Főpolgármester úr, honnan van a pénz?”

2023. szeptember 22. 11:14

A frakcióvezető szerint Karácsony Gergelynek tudnia kell, hogy honnan érkeztek a „friss, ropogós, sorszám szerint folytonosan kötegelt 50 és 100 eurós bankjegyek”.

2023. szeptember 22. 11:14

Wintermantel Zsolt, a Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetője érdemi választ vár Karácsony Gergely főpolgármestertől a 99 Mozgalom gyanús finanszírozása ügyében. A kormánypárti politikus a budapesti Fidesz Facebook-oldalára pénteken feltöltött videóban a főpolgármesternek üzent, azt kérdezve tőle, nem gondolja-e, hogy a „pénzmosás klasszikus esete” a 99 Mozgalom finanszírozási ügye.   

Főpolgármester úr, honnan van a pénz?” 

– tette fel a kérdést Wintermantel Zsolt, aki szerint Karácsony Gergelynek tudnia kell, hogy a „friss, ropogós”, sorszám szerint folytonosan kötegelt 50 és 100 eurós csomagokban bankba befizetett pénz valójában nem sok embertől származó mikroadomány, hanem máshonnan származik. A Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetője a videóhoz írt bejegyzésében emlékeztetett: az OTP feljelentést tett a 99 Mozgalom gyanús finanszírozása miatt, Karácsony Gergely azonban még nem reagált erre érdemben.

Ezt is ajánljuk a témában

(MTI)

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2023. szeptember 23. 14:16
Sok a duma wintermantel. Egy éve várjuk, hogy a pénzmosó zsidó bankárokat, fiókvezetőket, pénztárosokat előzetesbe bassza pintér, polt, bárki. Basztak megtenni. Egy éve nincs előzetesben egy kp. befizető, egy kp.felvevő, egy átutalást végrehajtó sem. Szóval a kurva anyátokat mernyik faszkalapok!
hátakkor
2023. szeptember 23. 13:25
Csodaládikából..
Krupp Skya
2023. szeptember 22. 21:59
Nem frissítette a Mandíner a hozzászólást, ezért kétszer írtam be.
Krupp Skya
2023. szeptember 22. 21:43
Karácsony : Magyarország nem jogállam, mert egy jogállam nem kérdezimeg a gazembertől, hogy honnan van a pénz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!