Videón a Kékfény egykori riporterének elgázolása

2023. szeptember 21. 21:32

A letartóztatott Berkes Béla autójából kifogyott az üzemanyag, ezért sétálgatott az autók között.

2023. szeptember 21. 21:32

A Mandiner is beszámolt arról korábban, prostitúció elősegítésének gyanúja miatt letartóztatott Berkes Bélát, a köztévé bűnügyi műsorának korábbi riporterét az M0-son elütötték. 

Most napvilágra került egy autó fedélzeti kamerája által rögzített felvétel, amelyen a szeptember 10-én történt baleset látható. 

A 45 éves elgázolt Berkes Béla még mindig kórházban van, időközben tüdőgyulladást kapott, ezért nem engedték ki az intenzív osztályról. A családtagok úgy tudják, hogy Berkes autójából kifogyott a benzin, ezért döntött úgy, hogy gyalogosan folytatja útját az autóúton – számolt be az rtl.

A BpiAutósok nevű fórumon tették közzé a felvételt:

 

Nyitókép: BpiAutósok

 

 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyurcsany-embere
2023. szeptember 23. 20:48
Ha letartóztatásban van, akkor hogyan is autózhat szabadon? Erre tényleg nem lehet mást mondani, mint hogy aki ennyire buta az meg is érdemli. Ott vezetett, tudja hogy a leállósávtól egy méterre 140-el mennek. Ilyen esetben még a leállósávban sem kezdünk el sétálgatni.
bodrigyuri
2023. szeptember 21. 22:45
Ennyit Pestyről. Csak kamu. Toroczkai viszont már tereget a nerről. https://youtu.be/4My53l2SWN4?si=c16xAYQTXmTW_QV-
need-info
2023. szeptember 21. 21:58
Oké kifogyott a benzin, értem. De, akkor nem a közepén kéne sétálni baz+. Vagy benzint próbált kérni az elhaladó autósoktól? Elképesztő idiotizmus! Nagy szerencséje van...
Akitlosz
2023. szeptember 21. 21:53
Gyönyörű kórház, amelyik tüdőgyulladást is osztogat a betegeinek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!