Van itt még az elnyomott férfienergia – férfiellenes világ tengelyen, nem Bedő Imre a minden!

2023. szeptember 03. 19:11

A csávó azt mondja, „közel félezer” párnak tartott „párterápiát”.

2023. szeptember 03. 19:11
Mérő Vera
Mérő Vera
Facebook

„Nakérem, van itt még az elnyomott férfienergia – férfiellenes világ tengelyen, nem Bedő Imre a minden! Emberünk azért is kiemelkedő ezen a pályán, mert jogi végzettséggel osztja az észt a 90 000 (!) követőjének, és a honlapjáig kellett mennem, hogy megtudjam, amit azért sejtettem: a tekintélyt parancsoló doktori címnek semmi köze semmilyen segítő szakmához. A csávó azt mondja, »közel félezer« párnak tartott »párterápiát«. Mondjátok, ilyenkor szabad sarlatán-riadót kiáltani?”

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsolti123
2023. szeptember 20. 15:18
"A csávó azt mondja" - verácska csak nem rasszista? A csávó mintha cigány eredetű lenne...
ipolypart2
2023. szeptember 04. 16:42
Nakérem! De nagy szájnak tetszik lenni, hogy valaki elvesz önöktől embereket és más is hülyíthet. A nagy hozzáértése melett Veronka mikor kér elnézést Bőjte Csabától? ugyanis az elsők között volt a mocskolódásban. Mindent elhitt a hittestvérének. Meg sem kérdőjelezte, egy árva kérdés sem merült fel a "segítő szakmát" ismerő fejében. Rögtön meglett az ítélet. Most meg fikázzaBedő Imrét. Miért is? Netán nagyobb a követőiek a szám. Irigynek tetszik -e lenni Veronella úrhölgy?
masikhozzaszolo
2023. szeptember 04. 15:37
s mi borzadozva kérdezzük, mi lesz még, honnan uszulnak ránk uj ordas eszmék, fő-e uj méreg, mely közénk hatol - meddig lesz hely, hol fölolvashatol?... JA. Thomas Mann üdvözlése Arról van szó, ha te szólsz, ne lohadjunk, de mi férfiak férfiak maradjunk és nők a nők - szabadok, kedvesek - s mind ember, mert az egyre kevesebb... Foglalj helyet. Kezdd el a mesét szépen. Mi hallgatunk és lesz, aki csak éppen néz téged, mert örül, hogy lát ma itt fehérek közt egy európait.
Gullwing
2023. szeptember 04. 15:26
Bedő Imre a 130.000-es követőtáborral rendelkező, rendszeres médiajelenléttel bíró Férfiak Klubja alapítója. Férfi, férj, apa és társadalmi felelősség által vezérelt értelmiségi. Az erdélyi születésű közgazdász befektetési banki szakember volt, majd iparvállalati csúcsvezető, később saját vállalkozásait vitte sikerre. A Férfiak Klubja Férfimotivációs társadalmi szervezetét 2013-ban hozta létre összefogást hirdetve az erkölcsi alapok megerősítése érdekében, a férfi-nő szövetség és a család megszilárdítására, a jövő társadalmát építő örök emberi értékeink továbbadására. 2016-ban kiadott “Férfienergia” című sikerkönyvét férfiak és nők, szakemberek ezrei forgatják. Na ennyit a zsidó kurva hitelességéről....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!