Válaszolt a BKV: nincs tervben a horrorátjáró felújítása

2023. szeptember 25. 10:08

„A felüljáró üzemeltetése jelenleg az eredeti állapotnak megfelelően történik a szükséges karbantartási munkák elvégzése mellett” – írja a BKV.

2023. szeptember 25. 10:08

Nincs tervben a Kőbánya Kispest P+R-től az M3-as metróhoz vezető gyalogos felüljáró korszerűsítése – közölte a Világgazdaság megkeresésére a BKV. A lap szerint a lépcsősor botrányos állapotban van.

A BKV a VG érdeklődésére azt írta,

a felüljáró üzemeltetése jelenleg az eredeti állapotnak megfelelően történik a szükséges karbantartási munkák elvégzése mellett”

Hozzátették: a felüljáró esztétikus kialakítása és műszaki korszerűsítése – forrás rendelkezésre állása esetén, beruházás keretében – egy teljesen új szerkezet beépítésével valósulhatna meg, ami jelenleg nem tervezett.

Forrás: Kallus Gyögy / Világgazdaság

Nyitókép: Kallus Gyögy / Világgazdaság

 

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szemlelo-2
2023. szeptember 25. 22:28
Ezen a felüljárón keresztül lehet a 200E buszról a leggyorsabban a metróhoz jutni. Lehet szebb helyen is és akadálymentesítve is, de ahhoz be kell menni a Kökíbe. Ezt már sok külföldi is tudja, ők is erre mennek.
Zolotarjov
2023. szeptember 25. 13:16
Na ugye..
powerage
2023. szeptember 25. 12:10
"a horrorátjáró" Meg az apátok fasza. Ez egy közepesen lepukkant rész, ahogy mások is írták a Kökin az egész vasúti oldal ilyen. Kezdeni kéne vele valamit, de teljesen felesleges túldramatizálni ezzel a sikoltozással. Pont olyan hiteltelen, mint amikor az ellenzéki oldalról vizionálják az azonnali összeomlását a mindennek. A mandineres szerzők is pont ugyanolyan tehetségtelen balfaszok, mint az összes többi kurva újságíró.
need-info
2023. szeptember 25. 11:44
Amúgy, ha mindent felújítanak nem tudnánk nosztalgiázni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!