Romániába a „libsik 13 éve szerelmesek” – szembesítő videóval jelentkezett Apáti Bence (VIDEÓ)

2023. szeptember 22. 21:17

A „bezzegromániázás” nem áll messze a baloldaltól – mutatott rá a véleményvezér.

2023. szeptember 22. 21:17

Az Apáti reagál c. műsor legújabb epizódjában az influenszer utazásra invitálta a Patrióta Youtube-csatorna nézőit és főleg „belpest progresszív népét, választott hazájukba, Romániába”.

Apáti megnézte „a kóbor kutyák, panelrengetegek, szeméthalmok és ortodox gigatemplomok hazáját”.

 Mivel a belpesti liberálisok egy egész napot soha nem töltöttek Erdélyen kívül Romániában, ezért Bence megmutatja nekik az általuk hetente hivatkozott országot.

Romániába a „libsik 13 éve szerelmesek”.

Apáti Bence az adás során többek között rámutat: szerinte „a valóság az, hogy a baloldali politikusok és megmondóemberek annyira gyűlölik a saját hazájukat, hogy időről-időre az egekig magasztalják keleti szomszédunkat”

A műsorvezető az összeállításban többek között felidézte Para-Kovács Imrét, aki nemrég azt nyilatkozta a Klubrádióban, hogy külföldön mindig azt mondja, hogy román, valamint Dobrev Klárát is, aki egy DK-s pártrendezvényen jelentette ki, hogy Románia már lehagyta Magyarországot.

Mint Apáti rámutatott: a „bezzegromániázás” ugyanakkor nem áll messze az ellenzék bukott miniszterelnök-jelöltjétől, Márki-Zay Pétertől sem, aki egy vasárnapi élőjében román nyelvleckéket is vett. 

Ezt is ajánljuk a témában

Para-Kovács: Külföldön mindig azt mondom, hogy Romániából jöttem

„Mindig azt mondjuk, hogy szeretnénk, hogy normális ország legyen. De sosem lesz normális” – mondta a Klubrádióban a publicista.

A román valóságról

Mint a műsorvezető fogalmazott: a fentebb említett baloldali közszereplők szerint „a román gazdaság sokkal erősebb, szerintük a román kórházak sokkal biztonságosabbak. (...) A kultúra színvonaláról ne is beszéljünk!”, pedig

a valóság az, hogy „a román egészségügy romokban, az oktatás a fasorban sincs a magyarhoz képest, a politikai berendezkedés pedig olyan stabil, hogy a románok lassan többször váltanak kormányfőt, mint mi alsóneműt”

 – jelentette ki Apáti. Majd az elhangzottakhoz hozzáfűzte azt is, hogy a szomszédos országban „nem ritka a gigakorrupció, és a gazdasági mutatók is csak a vitrinben néznek ki jól”.

A teljes vlogbejegyzést alább tekinthetik meg:

 

Nyitókép: Képernyőfotó

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik